2777
2789
عنوان

کمک کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 35 پست
خواهش میکنم. بله. فعلا همین جور بمونه. روالش طی میشه. تا قاضی حکم بده. بعد به شما ابلاغ میشه. اگه قط ...

خیلی ممنونم 

سلامت باشید🙏❤️

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
من سی سی دارم خوبه کهبی بی از چه لحاظ بهتره

سی سی بد نیست

اما درصورتی ک تجربه استفاده از بی بی رو داشته باشی، بی بی بهتر به نظر میرسه

کاور بهتر، بهترم رو پوست میشینه

اما درکل کیفیت هردوتاش نسبت به قبل افت کرده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

وقتتون بخیر

خوبین؟

ببخشید هر چند روز یکبار میام بهتون زحمت میدم 

این ابلاغ تازه اومده یعنی چی؟

رسیدگی ماهوی به اصل تجدید و به وقت رسیگی یعنی چی؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
سلام عزیزموقتتون بخیرخوبین؟ببخشید هر چند روز یکبار میام بهتون زحمت میدم این ابلاغ تازه اومده یعنی چی ...

سلام. ممنون. تشکر از شما. دوست عزیزم راحت باشین.این یک روال اداری هست. ووقت دیگری برای رسیدگی به اصل پرونده شما تعین شده. و ابلاغ شده. قرار بود 20 اسفند رسیدگی بشه حالا به علت اداری یا مرخصی رفته قاضی یا پرونده زیاده یا در تاریخ شما به دلیل تعطیلی ها به پرونده دیگری می رسن. وقت رسیدگی به پرونده شما تجدید شده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

سلام. ممنون. تشکر از شما. دوست عزیزم راحت باشین.این یک روال اداری هست. ووقت دیگری برای رسیدگی به اصل ...

فدات بشم عزیزم خیلی ممنونم لطف میکنی

سلامت باشی