2777
2789
عنوان

کمک کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 35 پست
عزیزم خیلی ممنونمببخشید بازم سوال دارممن دفتر و شماره تلفن این آقا که کارشناس هستن رو پیدا کردم به ...

سلام وقت بخیر. عزیزم لازم نیست. اول اینکه کارشناس اونقدر قدرت اجرایی نداره. که بتونه کاری کنه. و قائم کردن اموال شوهر تون هیچ ربطی به نظریه کارشناس نداره. اون فقط وظیفه داره شرایط شما رو واقف بشه و نظرشو بگه و احتمال زیاد خودش با شما تماس خواهد گرفت. تا نسبت به وضعیت شما مطلع بشه. یا خودش می آد از نزدیک ببینه. به نظرم منتظر باشین وقتی خودش اومد سراغتو حرفی داشتین بگین. الان شما سراغشو بگیرین یا ارتباط خوب نیست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

سلام وقت بخیر. عزیزم لازم نیست. اول اینکه کارشناس اونقدر قدرت اجرایی نداره. که بتونه کاری کنه. و قائ ...

خیلی ممنونم از لطف و راهنمایی تون

همیشه مدیونتون هست🙏

انشالله خدا همیشه شادی و خوشی رو نصیب دلتون بکنه که اینقدر دلتون بزرگ و مهربونه که بدون هیچ چشم داشتی راهنماییم میکنین🥹🥹😔🙏

همه ی وکیلا تا یه سوال میپرسم اول شماره کارت میفرستن میگن هزینه ی مشاوره واریز کن جواب بدیم😔

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم از لطف و راهنمایی تونهمیشه مدیونتون هست🙏انشالله خدا همیشه شادی و خوشی رو نصیب دلتون بکن ...

خواهش میکنم. ارزوی توفیق و موفقیت دارم. ان شاالله خدا بهترین اتفاقاتو سر راهتون قرار بده. 🤲

خیلی ممنونم از لطف و راهنمایی تونهمیشه مدیونتون هست🙏انشالله خدا همیشه شادی و خوشی رو نصیب دلتون بکن ...

عزیزم اینجا نه پول می گیرم نه پرونده. قطره ای دانش شاید داشته باشم شایدم نه. اینجا زکات علم و اگه قبول بشه می دم و منتّی هم بر کسی نیست. وتا جایی که بلد باشم راهنمایی میکنم. وباز هر سوالی بود بپرسین. 

عزیزم اینجا نه پول می گیرم نه پرونده. قطره ای دانش شاید داشته باشم شایدم نه. اینجا زکات علم و اگه قب ...

فداتون بشم خیلی ممنونم بابت لطف و محبتتون

زنده باشید🙏❤️

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عزیزم اینجا نه پول می گیرم نه پرونده. قطره ای دانش شاید داشته باشم شایدم نه. اینجا زکات علم و اگه قب ...

سلام مجدد عزیزم

ببخشید بازم براتون زحمت دارم میشه راهنماییم بفرمایید🙏

عزیزم نامه ی دادگاه رو هم که فرمودین شماره ی پرونده رو پاک کنم اونم براتون میفرستم

الان لازمه من کاری انجام بدم؟چون نوشته ۷ روز فرصت دارم نفیا یا اثباتا مدارک بدم به دادگاه

با سلام. وقت بخیر. کارشناس نظرشو داده و 10 میلیون و خورده ای برا شما نفقه ایام عده تعین کرده. و این می ره تو پرونده آتون و قاضی طبق نظر اون و با تصمیم خودش که احتما لا همون مبلغ. یا بیشتر. یا کمتر. حکم صادرمیکنه. و این ابلا غیه که برا شما اومده. میگه اگه به نظر کارشناس اعتراضی داری و ناراضی هستی و مدرکی داری که باید بیشتر تعیین می‌کرد. تا 7 روز با لایحه اعتراض کن. یا می تونی بری دفتر دادگاه و لایحه رو بدی بزنن پرونده. و دراین صورت قاضی تشخیص بده کارشناس دیگری تعین میشه. 

با سلام. وقت بخیر. کارشناس نظرشو داده و 10 میلیون و خورده ای برا شما نفقه ایام عده تعین کرده. و این ...

قوربونت بشم عزیزم 

خیلی ممنونم

من اعتراضی ندارم

پس همینجوری بمونه دیگه کاری نکنم درسته؟

قوربونت بشم عزیزم خیلی ممنونممن اعتراضی ندارمپس همینجوری بمونه دیگه کاری نکنم درسته؟

خواهش میکنم. بله. فعلا همین جور بمونه. روالش طی میشه. تا قاضی حکم بده. بعد به شما ابلاغ میشه. اگه قطعی شد. اون موقع باید برید دادگاه یک لایحه بدین تا اجراییه صادر بشه. بعد اونو ببرین اجرای احکام  تا ان شاالله حکم اجرا بشه

اینایی که میگم واسه روزانه خوبه گریمشونم خوبه اما در حد عروسی نیستم 

این لی خوبه 

سی سی کرم فارماسی خوبه سبکه

الانم بی بی کرم فارماسی دارم واقعا خوبه

اما در حد گریم یه کرم دارم عکسشو دارم دوستم داشت  بخوای عکس بفرستم