2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایت بهت قوانین رو گفته پس نمیتونی شکایت کنی 

نی نی سایت از ازل بوده

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

نی نی سایت بهت قوانین رو گفته پس نمیتونی شکایت کنی نی نی سایت از ازل بوده

از تی نی سایت ک نمیخوام کنم از اون آقاهه میخوام کنم چرا متوجه نمیشین نظر میدین؟!!

از تی نی سایت ک نمیخوام کنم از اون آقاهه میخوام کنم چرا متوجه نمیشین نظر میدین؟!!

🤨🤨🤨🤨🤨اگر عقل داشت عکسشو پخش نمی‌کرد حتی اگر ۳دقیقه دیگه و حذف میکنه باز خطر داره

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اصن هرجا بزارن چرا یکی باید عکسو برداره بزاره تو صیغه یابی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 پشمام

نباید بذارید نباید نباید 

اخع چطور اعتماد میکنید ؟

شما فکر میکنی وقتی عکس میذاری اینایی که بح بح و چه چه میکنن همه دخترن؟

وای تحفه فقط اونایی ک میگن تقصیر اوناییه ک عکس گذاشتن

چه منطق چرتیه ک دارن

چون عکس گذاشتن حقشونه تو کانالهای صیغه یابی و اینور اونور پخش شه؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

نمیتونی شکایت کنی چون سایت عمومی عکسا گذاشته شده اگه طرف میفرستاد گروه های صیغه یابی یا از عکسا به یه نحوی سواستفاده میکرد میتونستی شکایت کنی 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

🤨🤨🤨🤨🤨اگر عقل داشت عکسشو پخش نمی‌کرد حتی اگر ۳دقیقه دیگه و حذف میکنه باز خطر داره

تو عقل داری بشه

عکس من هیچ چیز بدی نداشت

دلیل نمیشه ک چون عکس گذاشتم عکسمو بردارع بزاره تو پیجش

پلیس حقو داده ب من پس کس عقل نداره؟؟!!

وای تحفه فقط اونایی ک میگن تقصیر اوناییه ک عکس گذاشتنچه منطق چرتیه ک دارنچون عکس گذاشتن حقشونه تو کا ...

دقییققااااا

چقدر خوشحالم یکی حرفمو فهمید

منطق ندارن ی عده