2777
2789
عنوان

خانوما کمممک

104 بازدید | 14 پست

حالت تهوعم نمیزارع چیزی بخورم ، دکتر هم گفته دمیترون نخور ، دمیترون و اندانسترون یکی هست ؟

نمی‌دونم چیکار کنم تا بیدار میشم حالت تهوعم شروع میشه . 

تو بارداریتون چیا می‌خورید برا حالت تهوع ؟

من از خدامه آلوچه در بیاد بخورم خیلی حوس آلوچه سبز و یونجه میکنم نخندید به یونجه شاید بعضیا نمیخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دمیترون میخوردم.هیچ طوریم نشد.دکترمم خودش گف بخور

خدارو شکر 

نه دکتر من گفت قانون اومده که از این به بعد به زنان باردار ندید.

جدا از اون من حتی موقع حالت تهوع یکی دوبار خوردم یه بار تاثیر گذاشت یه بار نذاشت

چیزهای مایع مثل سوپ نخور. بیسکویت های خشک و آبنبات خوبه.

خیلی ممنون

دلم شیرینی خامه ای و کیک خانگی میخواد هر از گاهی 

و اکثر اوقات هم چیز های ترش و شور 

ولی شنیدم هر کس یه جور حوس داره مثلا یکی کلا شور حوس می‌کنه یکی شیرین حوس می‌کنه فقط 

من هر دوتاشو دارم ولی نمی‌تونم بخورم 

خیلی ممنوندلم شیرینی خامه ای و کیک خانگی میخواد هر از گاهی و اکثر اوقات هم چیز های ترش و شور ولی شنی ...

بیسکویت خشک خیلی خوبه. یعنی ویفر و کیک و اینا نباشه. آبنباتم خوبه. باید بخوری تا کالری لازم برات تأمین بشه. 

بیسکویت خشک خیلی خوبه. یعنی ویفر و کیک و اینا نباشه. آبنباتم خوبه. باید بخوری تا کالری لازم برات تأم ...

اره چون نمیخورم بدنم جون نداره ولی معدم یاری نمیکنه همش چیز های مضر میزنه به سرم 

خیلی ممنون گلم 

اره چون نمیخورم بدنم جون نداره ولی معدم یاری نمیکنه همش چیز های مضر میزنه به سرم خیلی ممنون گلم

بيسکوئيت ترد خیلی خوبه هم خشکه هم نمکی من اینو میخوردم تا از خواب بیدار میشدم خیلی خوب بود طول روز هم میخوردم 

از این نونای خشک ک نون فانتزیا دارن بگیر بزار بالا سرت صبح قبل اینکه از جات بلندشی یکم بخور،من از حالت تهوع جونم درمیومد رب انار میخوردم خوب میشدم ،لیمو بو کن ،ولی باید صبرکنی تا ۱۶ هفته طول میکشه معمولا

از این نونای خشک ک نون فانتزیا دارن بگیر بزار بالا سرت صبح قبل اینکه از جات بلندشی یکم بخور،من از حا ...

وای یا خدا من الان هفته 6 هستم 

10 هفته دیگ باید صبر کنم 

اره قبلا  شنیده بودم که میگفتن قبل اینکه بلند بشم یه چیزی میخورم تاثیر می‌زاره ولی یادم نبود

اینم امتحان میکنم مرسی گلم نون رو همون‌جوری میخوردی؟

منم عاشق چیز های ترشم منظور چون میخوام حالت تهوعم قطع بشه همش آبلیمو و اینا می‌خوردم 

وای یا خدا من الان هفته 6 هستم 10 هفته دیگ باید صبر کنم اره قبلا شنیده بودم که میگفتن قبل اینکه بلن ...

اره گلم همون سرجات بخور ،رب انار بخور برا کم خونیم خوبه،انشاا..ب سلامتی نی نیتو بغل بگیری 😍