2777
2789

من همه چیز عادی هست یکدفعه یاد چشم چرونی هاش اذیت هاش تنبلی هاش میوفتم که زندگیمون عقب انداخته میوفتم متنفر میشم  تمام طلاهام رو فروخت به خاطر تنبلی هاش که نتونست خرج خونه رو دربیاره ۱۰ ساله یک فرش نمیتونه عوض کنه پاره شده ماشین نمیتونه عوض کنه همش تو خرج مال بیست سال پیشه یکسره موتور و ماشین تو تعمیرگاه هست واقعا مردی که نتونه وظیفش رو به خوبی انجام بده باعث سرخوردگی خانوادش باشه تنفر انگیزه الان میبینمش عصبی میشم شما هم اینطوری هستید نگید خودم کار کنم نمیزاره و واقعا با دوتا بچه کوچیک مدرسه ای خیلی سخته هم بخوام بیرون کار کنم هم خونه رو مدیریت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

خداروشکر حق رو به من دادید برادر شوهرم  ۵ سال بزرگتر ۳۰ ساله یکسره ۵ صبح میره سر کار ۹ شب برمیگرده همه چیز برای خانوادش  فراهم کرده خیلی جلوتر از ما هستن جاریمم خانه داره نمیدونم تو یک خانواده چرا دوتا برادر انقدر متفاوت برادر شوهرم یک سیگار نکشیده ولی شوهرم چیزی نمونده نکشیده باشه 

دقیقا ؛ از چشم میوفتن مخصوصا چشم چرونی کرده باشن ...

این خیلی بده چند تا تاپیک قبلم تاپیک شمال آخرین ضربه ای بود که بهم زد الان یاد اون کارهاش میوفتم حالم ازش بهم میخوره

این خیلی بده چند تا تاپیک قبلم تاپیک شمال آخرین ضربه ای بود که بهم زد الان یاد اون کارهاش میوفتم حال ...

درک تون میکنم 

شما زیباترین و بهترین هم باشید مردی که چشم چرونه تغییر نمیکنه 

فقط با بی توجه ای و بی اعتنایی میشه نشون داد همچنین مال ای نیست ... 

من شرایط ام از شما از نظر بدی همسر بد تره ... اما با دید مثبت به این قضیه نگاه میکنم ‌ که رها باشم وابستگی نداشته باشم من درس ام ازش میگیرم 

🕊
درک تون میکنم شما زیباترین و بهترین هم باشید مردی که چشم چرونه تغییر نمیکنه فقط با بی توجه ای و بی ا ...

یکدفعه انگار کل عیب هاش میاد تو ذهنم حالم بد میشه ازش