یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 عنوان رباتم 48 بازدید | 5 پست 😂😐 به طور جدی رفتم پیش مامانم پرسیدم من رباتم؟ چون یهو چشمام تار میبینه مثل دوربین عکاسی که باید تنظیمش کنی تا واضح شه چشمای منم همینجور باید تمرکز کنم تا واضح ببینم بعضی موقع ها به ندرت اینطور میشه به خودم شک کردم گفتم رباتم تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم 1403/11/04 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 چشات ضعیف یا ویتامین بدنت کمه😂😂😐 آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 چشات ضعیف یا ویتامین بدنت کمه😂😂😐 ضعیف فک نکنم باشه شاید مشکل تمرکز دارم نمیدونم تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 ضعیف فک نکنم باشه شاید مشکل تمرکز دارم نمیدونم منماینطورمچشام دوربینه خیلی اینطور میشم آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
یهravani مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 3772 منماینطورمچشام دوربینه خیلی اینطور میشم من نوشته میخوام بخونم اگه دور بگیرم میبینم اما موقع خوندن کلمه هارو قاطی میگم باید کتابو بیارم جلو چشمم تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم
مهفامهربان عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 1168 من نوشته میخوام بخونم اگه دور بگیرم میبینم اما موقع خوندن کلمه هارو قاطی میگم باید کتابو بیارم جلو چ ... حتما یه دکتر برو آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤