2777
2789
عنوان

بارداری

137 بازدید | 7 پست

سلام خانما شبتون بخیر،من ماه اخر بارداری هستم دو جلسه ست ک میرم پیش دکترم میبینم ک وزن اضافه نکردم امروز دکتر گفت رشد جنین خوبه،چطوری خوببه ک من اضافه نکردم وزن؟بچه وزن بگیره رو وزن من میره دیگه نمیره؟خیلی استرس دارم 

یا رب نشود گدا معتبر شود

خب چرا اون وزن بگیره وزن شما هم باید تغییر کنه دیگه..چند کیلوعه بچه ت؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب چرا اون وزن بگیره وزن شما هم باید تغییر کنه دیگه..چند کیلوعه بچه ت؟

منم تو چرای همین موندم ولی دکتر امروز دست روشکمم گذاشت گفت وزن بچه خوبه بچه ت کاملا درشته

یا رب نشود گدا معتبر شود
عزيزم خواهر منم خیلی کم وزن اضافه کرده بود اما خداروشکر بچه ش 3400 بود دنیا اومدنی  عوضش یکی ا ...

یعنی شده بود تو بیست روز اینا وزن اصلا اضافه نکنه؟من اضافه نکردم اصلا تو این‌چند مدت

یا رب نشود گدا معتبر شود
یعنی شده بود تو بیست روز اینا وزن اصلا اضافه نکنه؟من اضافه نکردم اصلا تو این‌چند مدت

آره عزیزم، دوستم و خواهر شوهرش هر دو با هم باردار بودن و تو یک روز زایمان کردن، من تو عروسی دوتا شونم دیدم یکیش انقدر شکمش بزرگ بود که ميگفتم الانه که زایمان کنه ولی اون یکی خیلی خیلی کم شکم داشت جوري که اصلا معلوم نميشد بارداره، هر دو تو 7 ماهگی بودن که دیدمشون، بچه هاشون که دنیا اومد اوني که شکم نداشت وزن بچه ش بیشتر بود