2821
2789
چندساله درگیری؟چه داروهایی داده؟من حدود ۱۵ ساله درگیرم

من ۷. ساله درگیرم خیلی شدیده واسه من 

وسواس شستشو نیستا فکریه

داروهام آسنترا هالوپیریدول کلومیپرامین از هر کدوم ۳ تا میشه روزی ۹ تا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۷. ساله درگیرم خیلی شدیده واسه من وسواس شستشو نیستا فکریهداروهام آسنترا هالوپیریدول کلومیپرامین ا ...

داروهات رو کنار نزار

من این اشتباه رو کردم وسواسم عمیقترو شدیدتر شد

دوباره دارم میخورم

منم خواب الود میشم

دکتر دیگه هم برو مشورت بگیر

من چندتا دکتر رفتم الان رسوندم یک قرص

فقط آسنترا میخورم

نمیگم صددرصد خوب شدم

ولی فکرم کنترل میکنم زیاد بهش بها نمیدم

ولی اگه دارو نخورم فکرها پشت سر هم میان

ساعتها غصه میخورم

داروهات رو کنار نزارمن این اشتباه رو کردم وسواسم عمیقترو شدیدتر شددوباره دارم میخورممنم خواب الود می ...

من بارها داروهارو قط کردم بدتر شدم شروع کردم 

دیگ داروها منو داشت دیوونه میکرد کل مهمونی ها گیج و منگ بودم عموم ب زن عموم گفته بود این چرا اینجوری به آدم نیگاه میکنه انگار تو مهمونی نیست اینو چند نفر دیگ ام گفته بودن

راستی وسواس شما رو آتیش سوزی هم هست فکراتون؟

من بارها داروهارو قط کردم بدتر شدم شروع کردم دیگ داروها منو داشت دیوونه میکرد کل مهمونی ها گیج و منگ ...

نه من فکرهام بیشتر مقایسه هست

و خیلی به گدشته فکر میکنم

یه موضوعی توی گذشته اینقدر تکرار میشه تو ذهنم و غصه میخورم اشک میریزم

کلا افسرده میشم

خیلی سخته خیلی

منم دارو میخورم یکم گیج میشم ولی اینقدر که شما میگین نه

حتما دکتر دیگه برو و بگو یا داروهات رو تغییر بده یا دوزش رو کمتر کنن

من یکم چن وقت در گیر وسواس مریضی شدم

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نه من فکرهام بیشتر مقایسه هستو خیلی به گدشته فکر میکنمیه موضوعی توی گذشته اینقدر تکرار میشه تو ذهنم ...

پس واسه شما چیزی نیست زود درمان میشید ایشالا خدانکنه ب روزگار من دچار شی عزیزم 

یعنی فکر میکنی ممکنه جایی آتیش بگیره؟

همیشه درگیر مرگ و کلمات مربوط بمرگ بودم ۱ ماهه آتیش سوزی داره اذیتم میکنه ذهنم میگ اگ کارای ک من میخوام انجام ندی مثلا فلانی خدایی نکرده آتیش میگیره!اجاق گاز شعلشو اصلا زیاد نمیکنم ذهنم میگ فلانی میسوزه بخاری اصلا زیاد نمیکنم یه جا آتیش روشن کردن وحشت میکنم نباید ب کسی فکر کنم وگرنه ذهنم اون ادم در حال خدایی نکرده سوختن میبینه 

مثلا میگ آرایش نکن ب خودت نرس هیچی نخر جایی نرو جارو برقی نکش نمیدونم خیلییی چیزا 

پس واسه شما چیزی نیست زود درمان میشید ایشالا خدانکنه ب روزگار من دچار شی عزیزم

نه گلم

وسواس از دید بقیه موضوع آسونی هست ولی کسی که گرفتارش شده نمیتونه نجات پیدا کنه

الان یه عکس دیدم مامانه دختر کوچیکش رو روی دوتا دست گرفته اسمون و داشت میچرخید

بعد من دخترم کوچیک بود از این مدل عکس ندارم

کلا خوابم نبرده فکرو خیال و غصه که چکار کنم

با خودم میگم فتو شاپ کنم

😔 مغزم درد گرفت

همیشه درگیر مرگ و کلمات مربوط بمرگ بودم ۱ ماهه آتیش سوزی داره اذیتم میکنه ذهنم میگ اگ کارای ک من میخ ...

یه جا خوندم یکی از ائمه روایت کرده بود شیطان میاد روی قلب آدم و صحبت میکنه و خیای چیزهارو میگه که انسان در گیرش میشه و وسواس اینطوری شکل میگیره 

معنی روایت این بود

یعنی وسواس از وسوسه های شیطانه

چون انسان رو درگیر خودش میکنه تا از اصل مطلبی که براش دنیا اومده دور کنه

انگار سرگرممون کنه تا وقتمون تموم بشه و فوت بشیم

میگن شیطان میاد از چیزهای متنوع شروع میکنه به انسان میگه مثلا نجاست و پاکی یا وسواس بیماری یا ...

هر کدوم رو انسان بهش بها داد همون رو ادامه میده

تعبیری بود میگفت جلو ادم تعدادی نخ نگه میداره هرکدوم رو انسان گرفت تو همون زمینه شروع میکنه وسوسه کردن و بزرگ و بزرگتر میکنه

همیشه درگیر مرگ و کلمات مربوط بمرگ بودم ۱ ماهه آتیش سوزی داره اذیتم میکنه ذهنم میگ اگ کارای ک من میخ ...

میگفت اصلا وسواس انتها نداره

همون نخ در نظر بگیر سرش رو به تهش گره میزنه و ادم داخل همون چرخه مدام میچرخه

و ائمه گفته بودن اگه اشتباه نکنم امام صادق بود

گفته بودن تنها راه نجات از وسواس و وسوسه اینه که به شیطان و تلقیناتش گوش نکنید در اصطلاح نخ رو رها کنید

هرچی گفت برعکس انجام بده

شیطان بعد چند وقت ببینه به هدفش نمیرسه رها میکنه و وسواس از بین میره

الان کسایی که وسواس نجاست دارن برای درمانشون میگن اهمیت ندید و برای نماز لباساتون عوض نکنید

یکی از این افراد میگفت رفتم سرویس یادم رفته دستم با صابون بشورم پس همه خونه نجسه

غذا پختم پس غذا و دهن بچه هام نجسه

حواسم نبود قران خوندم پس قرآن نحس شده داد میزد گریه میکرد که خدا منو عذاب میده من قران نجس کردم من کافرم

بنده خدا رو بیمارستان بستری کردن چون خیلی بهم ریخته بود

هرموقع از این فکرها اومد سراغت بگو یک آیت الکرسی یا حمد میخونم برای محافظت از فلانی که نسوزه

و شعله رو زیاد کن

اولاش سخته

من خودم تو جنگم با خودم 

خدا فقط میدونه چقدر عذاب میکشم

ولی قوی باش کم کم وسوسه ت کم میشه و میره

2823
2791
2779
2792