2777
2789
عنوان

زومبا یا فیتنس☺

3272 بازدید | 19 پست

دوستان من وزنم ۷۱ قدم ۱۶۴ 

حالا نمیدونم زومبا خوبه یا فیتنس

اولین بارمه میخوام برم ورزش😝

کدوم بهتره واسه لاغری شکم و پهلو و سفت شدن عضلات و خوش اندام شدن😙

همسر عزیزم 😉گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخابپی لاغر کنی باسگاه نرو چون اگه ولش کنی بیچاره میشی.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
میخابپی لاغر کنی باسگاه نرو چون اگه ولش کنی بیچاره میشی.

پس چیکارکنم😢

دارم کم کم چاغ میشم😢😢😢

من چند سال باشگاه رفتم اسپینینگ.. بعد از ازدواج ورزش و قطع کردم یا خداااا افتضاح شدم.. رژیم بگیر.. به نظرم همین پیاده روی معمولی رو اگه کلا جزء عاداتت کنی خیلی عالیه

من چند سال باشگاه رفتم اسپینینگ.. بعد از ازدواج ورزش و قطع کردم یا خداااا افتضاح شدم.. رژیم بگیر.. ب ...

پس باشگاه نرم؟؟؟؟؟؟

پس باشگاه نرم؟؟؟؟؟؟

اخه باشگاه همیشگی نیست خیلی بری چند ساله.. بعد هر وقت ول کنی از اول بد تر میشی. سبک زندگیتو عوض کن.. پیاده روی کن کلا شام ها رو حذف کن.. میوه بخور و سبزی... کارهایی رو شروع کن که همیشگی بشن برات

من میگم ایروبیک برو زیاد سنگین نیست همزمان رژیمتم رعایت کن نون و برنج و سیب زمینی و ماکارانیو اینا کم بخور...ولی پیاده روی مداوم و هر روز خیلی بهتره  لاغرت میکنه اگه رزیمتم رعایت ککنی..ولی باشگاه که بری علاوه بر لاغری بدنتم فرم قشنگی میگیره..

🧘🏻‍♀❤️🧡💛💚💙💜🧘🏻‍♀️
پس چیکارکنم😢 دارم کم کم چاغ میشم😢😢😢

عزیزم اولکه سعی کن کمتر بخوری. کمتر بخابی. تحرکتم پیاده روی و دو باشه بهتره. خابیدن ادمو چاق میکنه. رقصیدن هم خوبه نه به حدی که بخودت فشار بیاری.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
عزیزم اولکه سعی کن کمتر بخوری. کمتر بخابی. تحرکتم پیاده روی و دو باشه بهتره. خابیدن ادمو چاق میکنه. ...

یعنی شما زومبا رو قبول داری با پیاده روی؟؟؟