2777
2789
عنوان

خیلی سر درد گمم

68 بازدید | 5 پست

من گناه و خطا زیاد دارم
خیلیییی زیاد ، حتی فکرشم نمیتونید بکنید ..
بخدا از تک تکشون پشیمونم
صد بار توبه کردم
هزار بار با گریه به خدا گفتم غلط کردم ...
ولی دارم تاوان کارامو میدم
دارم انگار تقاص پس میدم
نمیدونم چرا خدا منو نمیبخشه
حالم بده خیلی اخه مگه میشه این همه بلا همزمان سر یه ادم بیاد ..
بگید من چیکار کنم خدا منو ببخشه ...

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

خدا بخشیده اما خب میدونی ک این دنیا قانون خودشو داره و از هیچ کدومشم نمیشه سردرآورد، به خودش توکل کن ...

دلم میخواد بکشمو خودمو خییلی از خودم بدم میاد
خستم ..

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد بکشمو خودمو خییلی از خودم بدم میاد خستم ..

ب جای این فکرای منفی ی تکونی ب خودت بده و مسیر زندگیتو اونجوری ک میتونی و میشه عوض کن اون وقت میبینی ک زندگی چقدر لذت بخشه و به خودت افتخار میکنی

ب جای این فکرای منفی ی تکونی ب خودت بده و مسیر زندگیتو اونجوری ک میتونی و میشه عوض کن اون وقت میبینی ...

انگیزه و امیدم زیر صفره .. افسردگی شدید گرفتم ...
چیکار میشه کرد ...