2777
2789
عنوان

برای خوابگاه چی بگیرم

141 بازدید | 11 پست

باید برم خوابگاه چن روزه دیگه 

چه وسایلی لازمه بخرم لطفا راهنمایی کنید 

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

چوب لباسی.دمپایی رو فرشی.وسایل نظافت حمام مثل لیف شامپو ها و شانه.مسواک و خمیردندان.حوله تشت براش شستن لباس.ملحفه برای تخت و بالشت .پتو.اگه غذا میخری که کاسه و بشقاب و لیوان و چاقو وگرنه که قابلمه و ابکش و ... هم میبرن.

یه چیزی که بذاری کف کمدت مثل سفره.فلاسک یا ماگ

چوب لباسی.دمپایی رو فرشی.وسایل نظافت حمام مثل لیف شامپو ها و شانه.مسواک و خمیردندان.حوله تشت براش شس ...

چه عالی گفتی 

مرسی عزیزم ❤️❤️

کاربری خواهرم دستمه کاربری با ارزش خودم رو ترکوندن نینی یارا بدون دلیل یه روز بهم اخطار مشکی دادن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دانشگاهه سعی کن فقط لذتشو ببری.با ادمای بی ارزش هم رفاقت نکن

یه سئوال دخترای هن اتاقی که پثدرخواست فالو دادن بپذیرم یا زود دوست نشم و راهشون ندم توی پیج؟

دانشگاهه سوئیت ۸ نفره اس

مشکلی نیست مگه میخوان از پیجت چی ببینن.

اوکی 

بخدا اینقد داستان و این چیزا در مورد خوابگاه خوندم که چشمم ترسید

اوکی بخدا اینقد داستان و این چیزا در مورد خوابگاه خوندم که چشمم ترسید

نه اونقدر بترس .نه هم اونقدر نترس باش که برات یه اتفاقایی بیفته فقط برای خودت یه خط قرمز هایی بذار که ازشون عبور نکنی .ممکنه بهترین دخترها هم اتاقیت باشن یا خدایی نکرده بدترین ها فعلا شناخت نداری

اینم یادت باشه هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.

نه اونقدر بترس .نه هم اونقدر نترس باش که برات یه اتفاقایی بیفته فقط برای خودت یه خط قرمز هایی بذار ک ...

باشه 

رفتارم درکل تو خوابگاه چطور باشه که اذیت نشم یا باهام لج نیفتند