من شوهرم اخلاقش حوریه که قهر کنیم اصلا سمتم نمیاد بعد از اون مردایی نیست که بخوام با زنونگی و دلبری و محبت ازش چیزی بخوام چون ذهنتیش جوریه که دارم با اینکارا خرش میکنم بعد وقتی من لباس جدیدی میخورم میپوشم لختی هر جور که قشنگ باشه یا اصلا همون جارو نپتونی که خودتون میگین اصلا براش مهم نیست سرش تو گوشیه یا اصلا برقصم دلبری کنم آرایش کنم اصلا نگام نمیکنه مثلا باهاش جایی برم اصلا دستم نمیگیره و اهل شوخی نیس حتی تو ماشین خودمون باهاش شوخی کنم میگه نکن یوقت میبینن مارو باورتون میشه تو خونه دست به گردنش میشدم بع در پنجره نگاه میکرد که کسی مارو میبینه یا نه اصلا اجازه بیرون رفتن من با دوستم جایی برم اصلا نمیزاره دوستی داشته باشم و آرایش کنم و اجازه نحوه پوشش به دلخواه خودم نمیده و میگه باید با حجاب باشی و چادری وقتی بیرون میریم صد قدم از من جلوتر راه میره انگار نه انگار این شوهرمه قهر هم بکنم اصلا قهرام براش اهمیتی نداره چه تو پذیرایی باشم چه تو اتاق اینم بگم من خوشگلم تعریف نباشه و گرم و فوق العاده اهل خنده پارسال از دستش افسردگی فوق حاد گرفتم دکتر مغز اعصاب خوبم کرد و اصلا جذابیتی ندارم براش انگار فکر میکنم احساس زنانگیم رو از دست دادم وبی حس شدم دیگه..خونه بابامم الان یک هفته ای هست خیلی چیزهای دیگه هست از این دست از موارد بگم سردرد میشین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.