2777
2789

نمیزنم 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما ترمیم میکنم

۱ نمره هم ۱ نمره س

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

کنکوری نیستم ولی ترمیم بزنی بهتره اسی

عزیزم پارسال همون دوازهمم که ترمیم زدم مثل سگ پشیمون شدم چون وحشتناک سخت بود 

حالا دوازدهم و که حتما باید ترمیم بزنیم چون ضریب و تاثیرش بیشتره ولی یازدهم خیلی ناچیزه تاثیر زیادی نداره و ارزش نداره بری ترمیم بزنی 

هم هزینه ش خیلی زیاد میشه هم اینکه کلی فشار رو آدم میاد و نمره ها بدتر میشه...کلا ریسکه

واقعا ریسکه بنظر من

نه بابا 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)