2777
2789
عنوان

تجربه سوختگی

553 بازدید | 34 پست

اونایی ک اینجا تجربه سوختکی دارید وقتی ک زخمش رو گرف باز گذاشتید دیگه پانسمان نکردید چقد طول کشید خیلی بهتر شه اصلا الان ب فکر لک و جاش نیستما فقط از خارش بیوفته😔برا از بین رفتن خارش راهی دارید بگید لطفا

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

داره پوست میندازه که میخاره. کنار زخم رو بخارون خودشو دست نزن باز بذارش خوب میشه 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تو شهرمون یه خانوم هست پماد میسازه مخصوص سوختگی خفیف تااااا شدیدطوری ک انگار ن انگار سوخته بودیولی ب ...

یکم دیگ بهتر شم از اونم میگیرم انشاالله اینحا هم هست از اونا

با چی سوختی؟

اب حوش دو درج  سوختم اما الان رو گرفته قشنگ داره میخخاره پماد میزنم باز میزارم نمی بندمش فقط نمی دونم ی بار بشورمش یا دو بار

اب حوش دو درج سوختم اما الان رو گرفته قشنگ داره میخخاره پماد میزنم باز میزارم نمی بندمش فقط نمی دون ...

نه ولی اگه بتونی باز بذاریش بهتره عرق نکنه زودتر خوب میشه 

منظورم لباسه نه باند استریل

نه ولی اگه بتونی باز بذاریش بهتره عرق نکنه زودتر خوب میشه منظورم لباسه نه باند استریل

لباس نمی پوشم روش همن جوری بازه