2821
2789
عنوان

خواستگاری

254 بازدید | 17 پست

سلام 

من 19 سالمه بعد با یکی هست که چند وقته در ارتباطم پسر خوبیه، حالا خانواده اش ا در جریان گذاشته و به من گفته که منم خانواده ام ا در جریان بزارم و باهاشون صحبت کنم که موضوع جدی تر بشه 

ولی من نمیدونم چه شکلی باید به مامانم بگم 

خانواده ام مذهبی و مشکل داره با دوس، پسر 

آنها که عکس ها را نبوسیدند هنوز دلتنگ نشده اند 

فعلا زوده بابا

نمیخواد بگی

فقط در حد اینکه به مامانت یا آبجی یکی بگی که در جریان باشه همین

یا به مامان پسره یا خود پسره بگو زنگ بزنن به مامانت بگن در حد آشنایی هست این ژورا

پسره چندسالشه؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

میدونم زود ولی میخام خانواده ام بدونن که قصدش جدی و اگر نه اگر خودشون بفهمن بد میشه 

24 

آجی ندارم متاسفانه، نمیدونمم چه شکلی به مامانم بگم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیشه وانمود کرد اخه مامان اون میدونه دوستیم، بعد زشته که مامان من ندونه بعد میخام خودم بهش بگم نه ا ...

خب کجا آشنا شدین؟

مثلا بگو مامان تو دانشگاه یه پسری بهم گفت بیا بیشتر با هم آشنا بشیم با اطلاع خونواده ها

میدونم زود ولی میخام خانواده ام بدونن که قصدش جدی و اگر نه اگر خودشون بفهمن بد میشه 24 آجی ندارم متا ...

خیلی عادی

عکس پسره رو نشونش بده

مامانت شمر نیست که بنده خدا بگو یه مدت باهم تلفنی در ارتباطیم اینا 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خب کجا آشنا شدین؟مثلا بگو مامان تو دانشگاه یه پسری بهم گفت بیا بیشتر با هم آشنا بشیم با اطلاع خونواد ...

تو کافی شاپ، بعد بگم اینا میگه عقل نداری تو 

تو کافی شاپ، بعد بگم اینا میگه عقل نداری تو

خب بگو مامان بنظرم اومد که قصد بدی نداره بخاطر همین شماره شمارو بهش دادم،بعد باشه باشه هر چی شما جوابشو بدین نظر منم همونه

دیگه بزار پدر مادرت جوابشونو بدن ،به پسره هم بگو خونوادم برام مهمن،هر چی اونا بگن