2777
2789
عنوان

طلا بفروشم ماشین بخرم

702 بازدید | 32 پست

دوستان ما قصد خرید ماشین داریم پولمون به حدی که قیمت ماشین هست نمیرسه ، به نظر شما من یه دونه از النگو هام و تعدادی انگشتر و چیزهای ریزه طلا ، رو بفروشم برا خرید ماشین،  آیا ضرر کردم ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره یه پرایدی هم داریم خیلی دیگه از کار افتاده شده حالا دو دل بودم .مرسی عزیزم

بله اینکارو کن

طلا برا این روزاس دیگه 

اگه قراره باشه ب وقت احتیاجت ب درد نخوره بود و نبودش چ فرقی داره 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

اگه فردا یه تکه ضربه خورد تو خونه دعوا راه نمی اندازی بگی چرا ماشینمو زدی ویا پس فردا شوهرت پول نداشت طلا بخره ...تا اونجاش جر بدی که الان طلا فلان قیمته.  الان طلاهام چقدر درمیاره....یعنی سلده بگم منت نزاری ...وبعدا هم شوهرت بتونه بخره...ولی بنظر من   نفروش...بزار خودش بخره....چون روزهای سختی در ایران هست

ماشین خب ضروریه ولی شوهرت اخلاقش چطوره بازم میخره برات؟ مث من افسردگی نگیری😕اگ تونستی عکس النگوهاتو ...

بهم بخوام برات النگو بگیرم چهل میلیون زیاده نمیتونم یهویی بگیرم 

ولی طلاهای ریزه میزه رو ذره برات میخرم

چقدر پول دارین و چی میخوایین بخرین اگه پولتون به هیچ ماشینی نمیرسه بفروش وگرنه به اندازه پولتون وسیل ...

والا 385 تومن داریم 

میخوایم یه کوییک مدل 403 بخریم میگن 480