2777
2789
ممنون.کلا تا الان شده 6 تومان البته گهوارش مونده و اینکه من کالیکه و کریر نخریدم چون گفتم لازم نمیشه ...

كالسكه و كرير لازم نميشه؟؟؟؟ خيلى لازمه به نظرم

مگر اين كه بخواى بشينى كنج خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا همه جا این ریم با مامانای ماس😢

به نظرم رسم خوبی نیست و باید تغییرش داد 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
كالسكه و كرير لازم نميشه؟؟؟؟ خيلى لازمه به نظرم مگر اين كه بخواى بشينى كنج خونه

کریر که برا نوزادی خوبه کالسکه هم من بچه رو باهاش بیرون نمیبرم بیرون برم با ماشینیم من گفتم لازم نمیشه نگرفتم.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خوب هر کسی میتونه خودشم بخره حتما الزام نیست که مادر بده 

بتونیمم از بس این رسم غلط همه جاییه باید پدرمادر بخرن.اینجا که رسمه اگه یکی خودش بخره انقد پشتش حرف هس ک نگو.البته من‌برام مهم نیس اینحرفا تا جایی که تونستم تو خرید سیسمونی کمک کردم به مادرم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
بتونیمم از بس این رسم غلط همه جاییه باید پدرمادر بخرن.اینجا که رسمه اگه یکی خودش بخره انقد پشتش حرف ...

اصلا مگه برا مردم میخریم هر چی بگی و بخری باز یکی پیدا میشه توش حرف درآره تازه میشه خود ادم بخره بگه مامانم داده منکه به مامانم گفتم خودم میگیرم اجازه نداد البته مراعات شرایط مارو هم کرد منم اصرار نکردم خوب برای اونا راحت بود خرید سیسمونی

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
اصلا مگه برا مردم میخریم هر چی بگی و بخری باز یکی پیدا میشه توش حرف درآره تازه میشه خود ادم بخره بگه ...

اره اینجوری هم میشه گفتم که منم تا جایی که در توانم بود به مامانم کمک کردم اگه دستم‌باز بود نمیزاشتم هیچیو مامانم‌بخره.

کلا رسم‌غلطیه که باید برداشته بشه هرچیم‌دارا باشن‌قتل که نکردن اینهمه رسمای جوروواجور به گردنشون باشه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
اره اینجوری هم میشه گفتم که منم تا جایی که در توانم بود به مامانم کمک کردم اگه دستم‌باز بود نمیزاشتم ...

دختر میدن بسه دیگه 😅😅😅

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔