2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 82 پست
دقیقا منم جواب ندادم شوهرم گفت صداتو میاری پایین یا دندوناتو خورد کنم واست 😐 ااونم گفت من یه لحظه ه ...

تو چه ذوقی کردی اون وسط😉😉😁

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم تا شوهرجواب گله اطرافیان نده اونا همچنان حرف میزنن

من اندامم خوبه لاغر نیستم هی مادرشوهرم میگه بخور جا داری چاق شی کم میخوری همیشهدپای سفره میگفت خیلی اعصابم خراب میشد تا یه بار شوهرم بهش گفت چیکارش داری اصلا من بهش گفتم چاق نشه اندامشم خیلی خوبه نمیخواد چاق شه دیگه هیچوقت نگفت 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
تو چه ذوقی کردی اون وسط😉😉😁

اره چون 4ساااااال همه جوره میخواست بین مارو بهم بزنه زیر پوستی همسرمم دفاع میکرد ولی بازم میگفت تو حساسی ولی ایندفه دیگه خودشم فهمید خواهرش کرم داره 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
دقیقا منم جواب ندادم شوهرم گفت صداتو میاری پایین یا دندوناتو خورد کنم واست 😐 ااونم گفت من یه لحظه ه ...

ایول ب شوهرت منکه با خاهرش قهرم شوهرمم نمیدونم قهره یا نه چون با مامانش و باباش اشتی کرد کلیم باج بهشون داد و نمیدونم ب خاطر باجای شوهرمه یا محل نزاشتن من ب خاهرشوهرم . مادرشوهرم ب طرز عجیبی مهربون شده واقعا نمیدونم مهربونیش باور کنم یانه

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

یه بارم مادرشوهرم گیر داد واسه بچه من خیلی بدم میاد چون بچه دارشدن ی مسئله خصوصیه منم فقط خنده ملیح میزدم

شوهرم با عصبانیت درومد بهش گفت دیگه حرفشم جلو من نزنی دوس داری خودت بیار بچه هروقت خودمون تصمیم گرفتیم تا ۱۰ سال دیگه  خخخ دیگه ازاون روز بهم نگفتن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
خوب کردی خودتو قاطی نکردی

فتنه خانم هروقت میاد شد ب پا میکنه و میره ادم بشو نیس دوماه دیگه تولد دخترمه دعوتش نمیکنم تاحسابی بسوزه

یه بارم مادرشوهرم گیر داد واسه بچه من خیلی بدم میاد چون بچه دارشدن ی مسئله خصوصیه منم فقط خنده ملیح ...

واقعا افرین ب شوهرت من مادرشوهر و همسرم این چیزارو خیلی سرسری میگیرن شوهرم جلو مامامش همه حرفی میزنه مامانشم میزنه بشوخی