2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعنوان مرد بهتون میگم واقعا این حرف درسته

شما خودت ازدواج کنی کی واست اولویت داره ؟ 

همسر ، مادر یا خواهر برادرت ؟؟؟  ینی قبول داری باید پشت خانمت باشی؟

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

اره والا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره😍😍😍 با خواهرشوهرم بحث کردم شوهرم رفت به فش کشیدش😎

منم همینجور شد البته شوهرم و خاهرش باهم بحث میکردن اون وسط اون خیرندیده ب منم فحش میداد منم عین منگلا نگاه میکردم شوهرمم زدش 

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

واقعیت اینه من خودم چون همسرم پشتمه به تمام معنا از هیچ حرف ورفتار و واکنش دیگران به شخصه ناراحت نمیشم هیچوقتم حرص نمیخورم چون دلم قرصه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
اگه تجربشم دارین بگین مثلا یک موردش رو

تو بحث با خانوادش پشت من دراومد،الانم خیلی از ٣مه لحاظ هوامو داره باهاش رفیقم مالی،عاطفی، ٣مه جوره پشتم بوده

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
تو بحث با خانوادش پشت من دراومد،الانم خیلی از ٣مه لحاظ هوامو داره باهاش رفیقم مالی،عاطفی، ٣مه جوره پ ...

همه جوره

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
منم همینجور شد البته شوهرم و خاهرش باهم بحث میکردن اون وسط اون خیرندیده ب منم فحش میداد منم عین منگل ...

دقیقا منم جواب ندادم شوهرم گفت صداتو میاری پایین یا دندوناتو خورد کنم واست 😐 ااونم گفت من یه لحظه هم نمیمونم خونتون شوهرمم هلش داد سمت در گفت هرررری 😂

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!