2777
2789

بدون برش پرینه؟بستگی به وزن بچه داره 

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله ۳.۶۰۰ ایناس

فکر نکنم بشه با این وزن

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

۳.۵ کیلو هست

ببین عزیزم ربطی به وزن نداره

دور سر مهمه

مثلا پسر بزرگم وزنش 3200 بود ولی دور سرش بزرگ بود. 37 سانت. خیلی بخیه خوردم. 

درعوض پسر کوچیکم 3850 بود دور سر 35. واقعا بخیه‌هام کمتر بود. 

حالا چرا نگران بخیه هستی گلم؟ بخیه 10 روز اول هست. بعدش دیگه اثری ازش نمی‌مونه. 

ببین عزیزم ربطی به وزن ندارهدور سر مهمهمثلا پسر بزرگم وزنش 3200 بود ولی دور سرش بزرگ بود. 37 سانت. خ ...

ببعدش نگران گشادی هستم 

بیشتر میخوام برش نخورم چند ساعت طول کشید کشید

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بچها اگه میخاید. حاجتتون کربلا خونده بشه بهم درخواست دوستی بدید لینک گروه کربلا رو بدم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

ببعدش نگران گشادی هستم بیشتر میخوام برش نخورم چند ساعت طول کشید کشید

اتفاقا بخیه بخوری چنان تنگ میشی که نگو😅

پسر بزرگم تقریبا 15 ساعت. اونم داستان داره. 

پسر کوچیکم 2 ساعت. 

الان بارداری؟ 

۳.۵ کیلو هست

زایمان فیزیولوژیک برو 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).