2777
2789
عنوان

بیاین از مدرسه پسرم بگم امروز

1422 بازدید | 63 پست

معلم پسرم دیروز تماس گرفته ک اره پسرتون زده قمقه یکی از بچه ها رو شکسته پرتش کرده  باید بخرین برا همکلاسیش 

منم گفتم چشم 

عکس قمقمه رو فرستاد از این فلزی ها بود 

بعد پسرم عادت داره تمام اتفاقاتی ک تو مدرسه براش میفته بدون اینکه دروغ بگه میاد واسه من تعریف میکنه 

گفتم چی شد گفت ممامان کامران قمقه فربد رو گرفت ک روی من اب بریزه منم با دست جلوی قممه رو گرفتم ک اب نتونه بریزه با ((با ارنجش حالت دفاعی)) 

گفت قمقمه از دست کامران افتاد سرش شکست 

دیگه منم این پیام ها رو  دیروز ب مامان کامران دادم

ک من قمقمه رو میخرم ولی ب کامران بگین روی دسر من نباید اب میریخت زمستونه سرما میخورن 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

دیگه همین پیامو دادم 

تا امروز زنگ زده ب من خانم ک اره پسره شما انگشت وسطش رو نشون پسره من داده گفته بیا بخورش 

یعنی فحش داده 

منم گفتم خپب ب مدیر میگفته یا معلمی کسی 

ن اینکه زمستونی بخاد روی بچه اب بریزه دیگه هی داشت داد و بیداد میکرد اعصابم خورد شد گوشی رو قطع کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی جواب داد ؟

معلمش چرا از بچه ها قشنگ سوال نپرسیده نباید شما تنها هزینه کنید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

انقد عصبی شدم 

با مدیر صحبت کردم ب من گفت شما فعلا قمقه نخرین تا من شنبه دوربین ها ذو چک کنم 

گفتم بحث پولش نیس این خانم زنگ زده هر چی رسیده ب من گفته

چی جواب داد ؟معلمش چرا از بچه ها قشنگ سوال نپرسیده نباید شما تنها هزینه کنید

اول خاستم بخرم چون حوصله اش رو نداشتم بعد با خودم گفتم چرا اگه حق ما نیست ما هزینه کنیم 

چی جواب داد ؟معلمش چرا از بچه ها قشنگ سوال نپرسیده نباید شما تنها هزینه کنید

الان بنظرت پول قمقه رو من باید حساب کنم؟؟ 

احتمالا بچه ها نتونستن درست برای معلم توضیح بدن مطمین باش معلم حواسش هست حالا یا بچه ها از استرس توضیح ندادن یا واقعا اینجوری نبوده 

حضوری برو مدرسه با معلم صحبت کن دیگه به مادر دوستش کاری نداشته باش بزار معلم پیگیری کنه خود معلم بهتر می‌دونه چجوری بگه

پسرت واقعا این حرکتو بلده؟؟؟

چ حرکتی رو 

با ارنجش فقط جلوی اینکه اب با قممه روش بریزه گرفته 

اره قد و هیکلش بیشتر از همسن و سالاشه

اول خاستم بخرم چون حوصله اش رو نداشتم بعد با خودم گفتم چرا اگه حق ما نیست ما هزینه کنیم

بیخیال بخر تمام بشه بره حالا که به اینجا رسیده

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

احتمالا بچه ها نتونستن درست برای معلم توضیح بدن مطمین باش معلم حواسش هست حالا یا بچه ها از استرس توض ...

من انقد بی حوصله بودم سریع گفتم میخرم تا اینکه مامان همون پسره بای حالت طلبکارانه با من صحبت کرد در صورتی ک پسر اون با قممه میخاسته اب بریزه 

چ حرکتی رو با ارنجش فقط جلوی اینکه اب با قممه روش بریزه گرفته اره قد و هیکلش بیشتر از همسن و سالاشه

اینی ک مامان دوستش گفته ک پسرت انگشت وسطشو نشون داده گفته بیا بخور 

بیخیال بخر تمام بشه بره حالا که به اینجا رسیده

عزیزم من هر ماه اول ماه ب ی خانم بیوه ک فقیر هم هست کمک میکنم 

بجای اینکه پول زور بدم ب این خانم کمک میکنم 

الان بنظرت پول قمقه رو من باید حساب کنم؟؟

خیر چون هر چند نفر مقصر بودند باید تقسیم بشه 

ولی بچه ها هرچیزی هم بلد نباشند در مدرسه یاد میگیرن

پسر من روز گذشته اومده بود خونه می‌گفت مامان 

همکلاسیم روی تابلو نقاشی یک پسر بدون لباس کشیده 

معلم دیده دعواش کرده 

2790
2778
2791
2779
2792