2821
2789
عنوان

مدارس دولتی

111 بازدید | 19 پست

برا دادن کارنامه پول میگیرن؟ 

کارنامه نوبت دوم گفتن باید پول بدید😐

حالا بگید اگه طبیعیه که هیچ اگه نه تو سایت از مدیر بتیعشون شکایتمو ثبت کنم

💚🤍💚🤍💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین عزیزم 

اکثرا این هزینه ها صرف مدرسه میشه چون خیلی از مداراس  مدت هاس که سرانه نمیگیرن 

چون تو خانوادمون مدیر بوده میدونم اینا رو 

بستگی به وجدان مدیر داره 

بعضیا میگن مرامی پول بدین بعضیا اجبار میکنن 

بعضیا برای جیب خودشون میگیرن 

کمک به مدرسه ایرادی نداره 

ولی اینکه پول بدی تا کارنامه بدن غیر قانونیه و میتونی به اداره گزارشش رو بدی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

ببین عزیزم اکثرا این هزینه ها صرف مدرسه میشه چون خیلی از مداراس مدت هاس که سرانه نمیگیرن چون تو خان ...

عزیزم مدرسه داغون که دیگه این حرفا رون نداره حالا اگه تو این چندسال اینهمه پول ازما گرفت پیشرفتی کرده یه چیزی

💚🤍💚🤍💚

کارنامه رو میشه از طریق سایت مای مدیو هم دید 

بیشتر همون به قصد دریافت کمک هزینه بوده

روزای روشن خداحافظ/ همه عزادار سر به گریبون/مردا سر دار زنا تو زندون/ نه تو آسمون نه رو زمینیم/ انگار که خوابیم کابوس می بینیم/ نوبت میگیریم گیج و بی هدف/واسه مردن هم باید رفت تو صف                                                               https://harfeto.timefriend.net/16374966084948💫
عزیزم مدرسه داغون که دیگه این حرفا رون نداره حالا اگه تو این چندسال اینهمه پول ازما گرفت پیشرفتی کرد ...

نمیدونم والا

الان مدرسه ای ک خواهرم مدیر بود 

مستخدم ی خانمی بود که نوه داشت خیلی پیر بودش

کار نظافت نمیکرد

پارسال هر ماه بچه ها پول نظافت میدادن بجز اونایی ک تحت پوشش بودن 

یا پول کارنامه هم میدادن بچه ها بازم دل به خواهی بود 

ولی ازش شنبده بودم بعضی از مدیرا اجبار میکنن نمیدونم اداره چ برخوردی میکنه باهاشون

کمک به مدرسه ایرادی نداره ولی اینکه پول بدی تا کارنامه بدن غیر قانونیه و میتونی به اداره گزارشش رو ب ...

بخدا از اول سال تا حالا صد بار به بهانه های مختلف پول گرفته

حتما گزارش میدم

💚🤍💚🤍💚