2777
2789

تبریک میگم امروز اصلا بهش فکر نکردی،ولی حالا که اینو خوندی دوباره بهش فکر کردی.

تبریکم رو پس میگیرم،خاک بر سرت😅😁

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

‏امروز هم تو اداره مالیات یکم دویدم اما کسی نپرسید چرا میدوعی تا من بگم دارم فرار مالیاتی انجام میدم،

حالا فردا هم روز خداست بالاخره یکی‌ ازم میپرسه😂😂

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ی روز ی چوپان با گوسفندا قهر میکنه اونارو میبره چمن مصنوعی

هارهارهار😆😆😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون دوستت که یه عکس زشت ازت داره از هزار تا ویروس، ایدز و تمام بلاهای طبیعی و غیر طبیعی خطرناکتره.🙃😂

چجوری انقد خواباتون محتوا داره؟دیشب منو شرک داشتیم رو برج ایفل به هم دیگه ریاضی یاد میدادیم

☹️😂

‏یه معلم داشتیم خیلی مارو تنبیه میکرد بود

آخر سال گفت یه ورقه بردارید انتقاد

پیشنهادی داشتین بنویسین،

منم هر چی فحش بلد بودم نوشتم ولی فکر

نمکیردم که ورقه ها رو به ترتیب صندلی جمع میکنه،

خلاصه که یبار بخاطر فحش‌ها کتک خوردم

یبار بخاطر غلط املایی‌هام🙈🙈🙈🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♂🤦‍♂😂😂😂

زیبا رویان امسال هم ولنتاین تنهان

"فعلا اینطوری زر میزنم تا ببینم چی میشه"🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣

دوستم تازه بچه دار شده

سه کیلو وزن بچشه

هزینه بیمارستانش شده ۴۰ میلیون تومان

یعنی دقیقا کیلویی

۱۰ میلیون و سیصد حساب کردن😂😂

عموم تو اینستاگرام دوتا فالوور داره

یکیش منم یکیش داداشم

بعد استوری گذاشته نوشته وظیفه خودم دونستم حرفمو به مردم ایران بزنم

مشتی اس ام اس هم میدادی اوکی بود😂