2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما تونستید وارد کانال تلگرام مرید بشید برای توضیحات دستوراتش ؟

وقتی کتاب دستتون میرسه  توی گروه تلگرامی اد میشین. اونجا گروه پرسش و پاسخ هست

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
والا من آشنا هستم یکی دوبار استفاده کردم نتیجه ای ندیدم خیلی دوس دارم بدونم واقعیه یا نه

شما اول باید روحانیتت ببری بالا.بعد دستوراتو انجام بدی

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
شما اول باید روحانیتت ببری بالا.بعد دستوراتو انجام بدی

شماهم احتمالا مثل من دوره اموزششو رفتی ک اینو میگی. ولی مرید کلاهبرداره

من یکسال و نیم پیش دورشو شرکت کردم پول اقلام رو کشید بالا ارسال نکردن

دعای رزق روی سنگ عقیق بهم گفت ب گردنت میندازی ۸میلیون

پول دادم برام دو تا کاغذ فرستاد که اسمم رو هم داخلش اشتباه نوشته بود

پدر. سگ حرومزاده هر چی گفتم جوابمو سربالا داد. پیامهامو دارم بهش هنوز

پولمم پس نداد. اخرشم بلاکم کرد

هـر لحظـ💚 ـهتو زندگـ🌱ـی کن🕊

⛔⛔⛔⛔⛔⛔

گول این حرومزاده مرید توی اینستاگرام رو نخورید. من ک ده میلیون پول دادم بهش. فقط ۸تومن بخاطر سنگ عقیقش که تعربفشو کرده بود.

بجاش دوتا کاغذ داد با کلی دستور فعالسازی که پشیمونت میکرد.

گفتم تو قرار بود سنگ بدی گفت چون سنگهارو مشتریا از دستشون افتاده شکسته ما رو کاغذ نوشتیم که دیگه نشکنه!!!!

حرومزاده یه کلاه.بردار هست در لباس خدا و اهل بیت

یه صدای گیرا و جذاب داره که همه بخاطر همین صداش جذبش میشن گول میخورن. منکه مدرک دارم ازش پیامهام هست

اینقدر بیسواد هست که اسم منو در لوح اشتباه نوشته بود.

گفتم اسممو اشتباه چرا نوشتی گفت بتوچه اگر من استادم بهتر بلدم

بعدم بلاکم کرد.

یه دختره دیگه هم باهاش اشنا شدم دیدم اونم بهم گفت از من 15میلیون گرفته و بهم هیچی نداده من پول قرض کرده بودم.

الهی تاعمر داره حرومش بشه پولهایی دادمش. ان شاء الله قیامت جوابگوی حق من و بقیه هست.

هـر لحظـ💚 ـهتو زندگـ🌱ـی کن🕊

2824
2823
2791
2779
2792