2777
2789

خسته شدم دیگ 

از کلاس زبان اومدم رفتم از خونه خالم غذا گرفتم آوردم مامانم گرم کرد داد داداشام خوردن 😐😐

سزم غر میزنه یکی از وسایلم تو خونه افتاده بود میگ الهی بمیری کاشکی ب دنیات نمیاوردم خسته شدم از دستت 

بعد من خیلی حواس پرتم همش هنه چی جا میذارم 

انق اذیت میکنه همش رو مغزم بهش بگم ی چیزی واسم بیار واسم نمیاره ده ساعت برم تو اتاقم یا درس بخونم در وا نمیکنه بگ زنده ای یانه از کلاس زبان میام بعًضی وقتا کیفم میزارم رک مبل تمیگ این خسته اس بزار بردارم شروع میکنه غر زدن 

داداش عدضیم هی چرت پرت میگ میگ شلخته ای بدرد نخوری بدزد چی میخوری با این قیافت انق زشتی حالت از خودت بهم نمیخوره؟خودت چجوری تد اینه نگاه میکنی دماغت این طوریه اون طوری 

من جوابشو میدم ولی ...

خسته شدم از دستشون امروز انق اذیتم کردم اومدم خونه مامان بزرگم هیچکس نیس تنها نشستم اینجا 

عصبانی بوده ی چیزی گفته ،ناراحت نباش 

چند سالته

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی خیال باش ،خودتو اذیت نکن 

چاره چیه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

خخخخخخخ... واقعا خنده داره از چ چیزهایی ناله میکنید... همه مادر پدرها همینجورین ... دنبال ی بچه مرتب و تمیز و ساکت و مظلوم و ساده بی زبون میگردن.... ولی تو برعکسی خب... چرااا فک نمیکنی یکمم تقصیر خودته... چرا اینقدر از مادرت توقع داری... چرا خودت خودتو تغییر نمیدی... من کاملا درکت میکنم ک بهت کم توجه و فرق میزاره... ولی خب چرااا فرق میزاره؟؟ تا حالا فک کردی؟؟ نباید جواب بدی نباید شلخته و حواس پرت باشی...  مگ چند سالته ک حواس پرتی... تازه تو باید عصای دست مامانت باشی کلا کمکش کنی و تمیز باشی تازه تو باید مادرت همه چیو یاد بدی... همه مادرها از این حرفا شایدم بدتر میزنن ب بچه هاشون مادرمنم بخدا بهم گفته... ولی اصلا برام مهم نبوده... خب خودت فک کن مثلا ی بچه بیاد خونتون اذیتتون کنه جیغ بزنه همه جارو بهم بریزه بیا  تو اتاقت خرابکاری کنه اعصابت خورد نمیشه؟؟؟ کلا از محلتون میندازیش بییییرون چ برسه خونتون... الانم خوب کاری کردی رفتی پیش مادر بزرگت... همونجا بمون تا مادرت سراعتو بگیره... وای وقتی رفتی خونه خودتو یکم تغییر بده عزیییییز دلم... خودشم باهات خوب میشه... چند وقت دیگه میری سرکار و دانشگاه باشگاه و ورزش اینا زیاد خونه نبااااش... احترام پدر و نادر و هم داشته بااااش... همون مادر یهو ی طوریش میشه خودت دلت براش میسوزه و ناراحت میشی براش....

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد