2777
2789
عنوان

صدای پا

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 70 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی عجیب بودددنمی‌دونم چییی یجورایی یچیز گندیده و اینجوری

خانواده اهل نماز هستین ؟

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
برید بگردید شاید فراری دزدی چیزی اونجا قایم شده جدیدا دعایی چیزی نگرفتید که جنی چیزی آگاه کنید البته ...

نمیدونممم خواهرام نمیان خودمم میترسم

دعا ما نگرفتیم توی فاز اینا نیستیم ولی برای ما گرفتن فکنم که بخوان رومخمون راه برن بعید نیست از فامیلامون

همیننننولی خب اگه مثلا بیان بعد هیچی نباشه چی🤌🏻

فکر کنم میان چند شب گشت میزنن شما زنگ هم بزنی میان 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نمیدونممم خواهرام نمیان خودمم میترسمدعا ما نگرفتیم توی فاز اینا نیستیم ولی برای ما گرفتن فکنم که بخو ...

اول باید پشت بوم سر بزنید اگه چیزی پیدا نشد برین سراغ دعانویس ک باطلش کنه

وایی خدا از دست سادگیه بعضیا عزیزم به یه مردی کسی بگید بره قشنگ پشت بومو نگاه کنه شاید کسی قصد اذیتت ...

داداشم خوابه بیدار نمیشه😭😂

وای خدانکنهههههه همه درو پنجره هارو قفل کردیم کاملا

در پشت بومم کلی وسیله هست پشتش نمیتونه بیاد تو

فقط مامانم میخونه دیگه هیچکس

اول بررسی مادی کنید.یعنی به چشم باید ببینید چخبره.میتونه خیلی چیزا باشه از انسان حیوان خزنده....بعد هم برای ارامشتون نماز خواندن اهل منزل.گفتن اذان با صدای متوسط در اوقات شرعی ، دود کردن اسفند و نمک و گلپر قبل غروب ، ایته الکرسی و معوذتین رو با طهارت با مداد ایرانی بنویسید به چهار دیوار اصلی بزنید زیر یک تابلو یا ساعت پنهان کنید

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
کسی نمیاد سر بزنه باهام همه میترسنمگه دعاها و اینا و واقعا کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ترسناکهههه

اره دعا و جادو هست ولی کار درست و پسندیده ای نیست یه عده با موکلا ارتباط دارن توسط اونا بعضی چیزارو میگن هیچوقت جن مسلمان و خوب به زندگی کسی آسیب نمیزنه اینا از نوع بدجنساشن