2777
2789
عنوان

دختر بچه بوکانی

243 بازدید | 14 پست

اعصابم خورد شد الان ماجراشو خوندم وافعا چرا حضانت فقط با پدره اون ازون طفل معصوم که نامادری پرتش کرد تو حیاط این ازین بچه بیگناه کوچولو 😔

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر هفت سال فک کنم با مادره 

شاید مادرشون نخواسته بچه هارو 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
وای خدا یعنی اینجور شرایط مادر شده بچشم بدزده نباید بیخیالش بشه

به نظر من بچه فقط پیش مادرش جاش امنه

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

حالم بد شد واقعا..

منم خیلی گناه دارن بچه ها بی دفاع مظلومن😔

منم خیلی گناه دارن بچه ها بی دفاع مظلومن😔

اوم🥲

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

کمتر از اعدام برای اون پسره‌ی توله سگ مادر خراب باشه باید آتیش زد قوه قضاییه رو

هووووف چقد مردا حیوون اه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

به شرطی که مادرش ازدواج نکنه چون ناپدری میتونه بدتر ازنامادری باشه

آره اینم هست یه گروه پدوفیلم چند وقت پیش اسکریناش در اومده بود که میگفتن میرن دنبال زنای بچه دار آشغالای کثیف

کمتر از اعدام برای اون پسره‌ی توله سگ مادر خراب باشه باید آتیش زد قوه قضاییه روهووووف چقد مردا حیوون ...

هم اون آشغالو هم پدرو نامادریشو