تامپون چی ؟خبلی درد داره کشیدنش؟چند ثانیه طول میکشه تا دربیارن؟
تامپون و برداشتن گچ واسه من درد داشت
نه اونقدر که نشه تحمل کرد
ولی حس میکردم بینیم الان کنده میشه
ولی بخیه رو کشیدن عین جوک بود
📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بخیه رو همون موقع می کشن؟وقتی میخوان تامپون دربیارن؟
نه دو هفته اینا بعد
📍ساکن سئول 🇰🇷 دانشجوی دکتری روانشناسی🎓 عاشق کیدراما؛ خواستید بهتون معرفی میکنم 🎬 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدتو از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»
یک هفته اول رو که باید بذاری واسه استراحت تا بدون ریکاوری بشه من بعد عملم اصلا اذیت نشدم و خیلی زود سرپا شدم بخاطر رعایت خوب مراقبتا و جراح خوبی که داشتم بهم تاکید کردن مراقبتا رو درست انجام بدم اسم جراحم دکتر روح اله بخشی