2821
2789
عنوان

منم لباس عید

122 بازدید | 18 پست

خیلییییی دوست دارم عاشق عیدو خرید لباس و آجیل و شیرینی..من دقیقا۵ساله هچکدومو نمی‌خرم خیلی دلم گرفته از معدود دلخوشیهام عید بود حسو حالشو خ دوست داشتم اما الان نه دلم میخواد ی جا ازاین ناعدالتی شکایت کنم🙂

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم عزیزم میشه تاپیکمو ببینید وبرام دعا کنید 🙏🙏🙏😭😭🙏

خداشاهده ماهم پنج ساله حتی یه تکه لباس نتونستیم بخریم بقران بچع هام حتی تا حالا پسته یا اجیل ندیدن ونخوردن😭

نفهمیدم گلم اینجاشو یعنی بخاطر شرایط مالی نمیتونی ؟

اره دیگ پول باشه عیدم هست نباشه نه فقط استرس داری یکی بیادخونت شرایط نداشته باشی و ..

خداشاهده ماهم پنج ساله حتی یه تکه لباس نتونستیم بخریم بقران بچع هام حتی تا حالا پسته یا اجیل ندیدن و ...

از نوشتتون ناراحت شدم گلم....چه میشه گفت..

برای همین چیزهاست که دلم نخواست بچه دار بشم هیچ وقت ...متاسفانه خیلی اوضاع بده

خداشاهده ماهم پنج ساله حتی یه تکه لباس نتونستیم بخریم بقران بچع هام حتی تا حالا پسته یا اجیل ندیدن و ...

میفهمم ای خدا ی فکری ب حال مردم کن

حق داری همه دلخوشی شون همه همین عید هست ..اینم دیگه کم رنگ شد....

امشب بسی غمگینم ..ب هیچکسم نمیشه گفت با اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه ..انقد استرس میگیرم یکی تاپیکمو ببینه..رد دادم 🤦

امشب بسی غمگینم ..ب هیچکسم نمیشه گفت با اینجا کسی کسیو نمی‌شناسه ..انقد استرس میگیرم یکی تاپیکمو ببی ...

من ی کاری سراغ دارم البته کار که نه ی ثبت نام تو ی سایت انجام میدی ۶۰۰ پول میده بهت کمه ولی بعض هیچی البته نمیدونم هنوز مهلت داره با نه

ای کاش حداقل همه این یکماه عید رو بتونن به بهترین وجه بگذرونن و دلشون به معمولی ترین چیزها خوش باشه. ...

اره عزیزم ببین ما هییییچ دلخوشی ای نداریم هیچ تفریحی نداریم  ن مسافرتی ن تفریحی ن حتی مثلاً ی شب شام بیرون رفتن..بعدمن عااالاشق عید بودم خالو هواشو خیلی دوست داشتم الان حس میکنم از دستش دادم نمی‌دونم چجوری بگم ..آدم گاهی ب ی چیزایی نیاز داره ک حال دلش خوب بشه...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز