2777
2789
عنوان

مهریه

84 بازدید | 9 پست

عروسای امسال و پارسال مهریه تون چقدره؟ چرا انقدر جدیدا دارن مهریه هارو کم میکنن حالا درسته سکه گرون شده ولی دیگه ۱۴ سکه و اینا هم خیلی کمه

شما چندتایین؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به سکه نیست خواهر من هزارتا مهرم بود همه رو بخشیدم از دست یه روانی فرار کردم

چیجوری بخشیدی

من هر موقع دعوامون میشه میشینم حساب کتاب میکنم

منو بکشه هم نمی بخشم آخه بعد از طلاق آواره میشم

پولدار بودم شاید میبخشیدم

چیجوری بخشیدیمن هر موقع دعوامون میشه میشینم حساب کتاب میکنممنو بکشه هم نمی بخشم آخه بعد از طلاق آوار ...

پولدار نیستم ولی جوونیمو برداشتم از دست یه ادم روانی شکاک فرار کردم تاپیک اولمو بخون منم تو سختیم ولی اونجا جهنم بود مهریه به کارم نمیومد چون نداشت بده

پولدار نیستم ولی جوونیمو برداشتم از دست یه ادم روانی شکاک فرار کردم تاپیک اولمو بخون منم تو سختیم ول ...

مال منم نزدیک 2000 تا بود اما بخشیدم همه رو و حق طلاق گرفتم بجاش و طلاق گرفتم از یه روانی 

سکه ای که 2 سالی یه دونه میدن به چه درد میخوره تازه اونم اعسار میزنن میکننش 4 سالی یه دونه 

پولدار نیستم ولی جوونیمو برداشتم از دست یه ادم روانی شکاک فرار کردم تاپیک اولمو بخون منم تو سختیم ول ...

الان راضی هستی؟

وقتی به فکر رفتن میوفتم 

خونه پدر مادرم منصرفم می‌کنه .نه اینکه آدم های بدی هستن اصلا خیلی هم خوبن فقط بیش از حد مذهبی هستن و اخلاقاشون با من جور نیست 

سه روز میرم خونشون روز چهارم فقط میخام برگردم خستم میکنن

همسرم دوبار بهم خیانت کرد با یه فرد

بخشیدم موندم بار سوم بشه قطعا میرم 

مهریه باید داشته باشم لااقل خونه اجاره کنم حتی کنار خونه مامانم اینا هم باشه اشکال نداره