2777
2789
عنوان

شوهرم تنها رفت مهمونی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفت که رفت

بیخیالش

بره اونجا بهش لوح تقدیر میدن بابت این کارش ؟ به هرکس بگه خانومم واسه این نیومده ولی من اومدم خودشو کوچیک کرده حقیقتا

الآنم تو بهترین آدمی هستی که دیدم 

این مسئولیت پذیریت قابل تقدیره عزیزم ♥️🌹👌🏻

باید دنبال شوهرت میرفتی یا نمیزاشتی اونم بره 

کار اشتباهی کرده 

اما خب دیگه با گریه کردن تو چیزی درست نمیشه 

واقعا حق داری ودرکت میکنم 

اما بنظرم شوهرت که آمد با آرامش باهاش حرف بزن و بهش بگو چقدر ناراحت شدی و چقدر کارش اشتباه بوده 

بهش بفهمون زن و شوهر هرجا میخوان برن باید باهم باشن

چه بی مسئولیته

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
الان همه جا ویروس هست،میرفتی ‌ بچه ات رو پیش خودت نگه میداشتی،امان از وقتی که ما زنا دلمون نخواد یه ...

دقیقا برای همینه که ویروس همه جا هست..یه عده که مریضن بجای اینکه بمون خونه راه میفتن میرن اینور و اونور

الان همه جا ویروس هست،میرفتی ‌ بچه ات رو پیش خودت نگه میداشتی،امان از وقتی که ما زنا دلمون نخواد یه ...

این حرفها چیه میگید دختر من گرفت درست بیست و پنج رو نرفت مدرسه هر بلایی بگی از ویروس سرش اومد اگه همه مثل ایشون شعور داشتن جماعت انقدر اذیت نمیشدن 

الهی به امید تو
ممنونم از لطفت❤❤خوبی از خودته

حقیقتو گفتم عزیزم 

الآنم مهم نیست

وقتی هم اومد باهاش بحث و قهر نکن

معمولی برخورد کن اصلا هم نپرس خوش گذشت یا چه خبر یا بقیه خوب بودن و هیچی نپرس بفهمه این موضوع واست اهمیتی نداره و سلامتی کوچولوت برات مهمه

۷سالشه نمیمونه پیشم

یخ نوزاد ۵ماهه هم دارم نمیتونستم به زور پیش خودم نگهش دارم