2789
عنوان

فر اخوان

8854 بازدید | 22 پست

من فر اخوان f16 رو ٣روز پيش خريداري كردم مامور نصب كه گفته بودن رايگان مياد و نصب ميكنه تماس گرفت .گفتيم چه چيزي رو بايد حاضر كنيم گفت هيچي اومد گفت گاز و برق بايد جدا باشه ١٠ تومن گرفت رفت .از اونجايي كه دوباره ميخواست بياد ١٠ تومن بگيره خودمون نصب كرديم براي تاييد اين كه درست كرديم گفتيم همون اقا بياد و دوباره ١٠ تومن براي اومدنش و ٥ تومن براي اموزش گرفت و برگه گارانتي رو امضا نكرد و به اون اقا گفتيم كه مشكل داره و بعد از ١٠ دقيقه خاموش ميشه گفت نه امكان نداره و بعد از ٢٥ تومن خرج نصب كردن الان فر خرابه و روشن نميمونه و بايد الان براي تامير پول بديم واقعا اين پولا خوردن نداره

من فکر کردم میگی فراخوان   

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

واي كاش قبل از خريد تاپيك ميزدي

ما پارسال گرفتيم.افتضاحه اخوان. هنوز بعد از 3 بار سرويس از طرف خود نمايندگي و كلي هر بار هزينه گرفتن شعله پايينش روشن نميمونه.عملا بلا استفادست

حتی انجام دادن یه کار اشتباه بهتر از هیچ کاری نکردن و دست روی دست گذاشتنه.
واي كاش قبل از خريد تاپيك ميزدي ما پارسال گرفتيم.افتضاحه اخوان. هنوز بعد از 3 بار سرويس از طرف خود ...

وااي براي ما هم همين جوريهه من تو همين تاپيكا خوندم كه خوبه

منم😂😂😂😂

خخخخخخخ از اینجا معلوم میشه همه ماها فرزندان خلف یه پدر مادر بنام آدم و حواییم 😆😆😆😆😆😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
من فکر کردم میگی فراخوان    

وای منم خوندم فراخوان😂😂😂😂😂بعد گفتم خدایا یعنی هواپیمای f16 خریدن. چه ربطی به گاز و برق داره😂😂😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست