2777
2789
عنوان

پارس یا تارا

2768 بازدید | 15 پست

پارس سال XU7P یا تارا ؟

ما پارسال سال معمولی داریم مدل ۴۰۲ البته خوابیده بوده الان پنج ماه استفاده می‌کنیم 

اما تارا دوست داریم 

به نظرتون یه ۸۰ بزاریم روش تارا دستی V1 بخریم ؟؟

کسی تارا داشته راضی باشه؟موتورش که TU5+هست اما توی کارکرد چطوره ؟

از نظر فنی هر کسی هر اطلاعی داره بفرمایید  

تارا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تارا

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ما دو ماهه تارا وی ۴ خریدیمشوهرم راضیه

مبارکتون باشه از نظر کیفیت اتاق چطوره ؟میگن حلبیه راسته ؟هر چند که الان ماشینا همشون نازک شدن ولی بیشتر در مورد تارا میگن 

من فعلا وسعم به تارا دستی میرسه

تارا اتومات شنیدم خوبه اما در مورد دستی زیاد خوب نشیندم 

من پارس عین مال شما دارم ازش راضیم 

ولی منم عاشق تارا مشکی هستم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
من پارس عین مال شما دارم ازش راضیم ولی منم عاشق تارا مشکی هستم

مبارکتون باشه 

چون الان پارس دیگه تولید نمیشه و خواهان زیاد داره میگم پارس رو بفروشیم با مقداری کمی ماشین بروز تر داشته باشیم آخه موتورش هم بهتره 

تا دو سال دیگه پارس هم از رونق میفته الان قیمتش بالا رفته اما دوسال دیگه اینطور نیست مثل بازار پراید 

مبارکتون باشه از نظر کیفیت اتاق چطوره ؟میگن حلبیه راسته ؟هر چند که الان ماشینا همشون نازک شدن ولی بی ...

عزیزم ما هم اولش میترسیدیم بخریم میگفتم حلبی هس

ولی بخدا اصلا اینجوری ک نشون میدن نیست

خوبه

سیستم صوتیش ک نگم برات بی نظیره

ولی خب ما قبلا ماشین چینی داشتیم ب پای چینی ها از نظر بدنه نمیرسه ولی اصلا اینجوری ک میگن نیست خوبه 

بخری پشیمون نمیشی

عزیزم ما هم اولش میترسیدیم بخریم میگفتم حلبی هسولی بخدا اصلا اینجوری ک نشون میدن نیستخوبهسیستم صوتیش ...

مممنونم گلم از راهنماییتون چرخش بچرخه براتون 

والا بس که میگن سال اول همش تعمیرگاهه میترسم ولی خیلی دوست دارم پارس رو عوض کنم تارا بگیرم