2777
2789
عنوان

اینستا نامزدم

787 بازدید | 61 پست

سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم 

راستش نامزد نیستیم دو ساله با هم دوستیم و خانواده ها در جریانن و قصد مون ازدواجه

یه موضوعی خیلی اذیتم می‌کنه چند روز پیش بهش گفتم چرا مثل بعضی از دوستاتت بیو پیجت قلب نمیزاری یا استوری عاشقانه 

ایشون نوازنده هستن و کارهاشون رو پست میکنن و می‌خوان پیج شون رشد کنه گفت چون دوستام تگم می‌کنن و ادد استوری می‌کنن با این پیج نمیشه پیج خصوصی که زدم اونجا قلب میزارم منظورش از این حرف این بوده که نمی‌خوام قلب بزارم تا با ادد استوری کردن بقیه دخترا فالوم کنن و پیجم رشد کنه خیلی ناراحت شدم هر چقد معذرت خواهی کرد بازم دلم شکسته یعنی فالور دختر از منی که دو سه سال باهاش بودم مهم ترن؟!

خودش دختر فالو نمیکنه و بهش اعتماد دارم حتی قبلا رمز اینستا شو بهم داد ولی من وارد پیجش نشدم همین که قصدش از پیشرفت پیجش به این صورته واقعا ناراحتم می‌کنه 

بیشتر طرز فکرش درباره دخترا عجیبه 🥲

یعنی هر دختری پیج نوازنده فالو کنه بخاطر اینه که جذب خود پسره شده؟ 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه تو کارش موفق باشه برای زندگیتون خوب میشه که!

بنظرم نباید اصلا ناراحت بشی چرا اینقد خودتون رو آوردین پایین، گفته فالور نگفته یه نفر خاص، حساسیت زیادی نشون میدین.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

بیشتر طرز فکرش درباره دخترا عجیبه 🥲یعنی هر دختری پیج نوازنده فالو کنه بخاطر اینه که جذب خود پسره شد ...

یه واقعیته متاسفانه 

دخترا ببینن یکی مجرده بیشتر فالو می‌کنن تا یکی که متاهله

یه واقعیته متاسفانه دخترا ببینن یکی مجرده بیشتر فالو می‌کنن تا یکی که متاهله

نمیدونم شاید

ولی به نظرم بازم طرز فکر درستی نیست واسه جنس مخالف

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب اگه تو کارش موفق باشه برای زندگیتون خوب میشه که!بنظرم نباید اصلا ناراحت بشی چرا اینقد خودتون رو آ ...

هزار راه دیگه ای برای پیشرفت و موفقیت پیجش هست این حرف اصلا درست نیست که چون می‌خوام پیجش رشد کنه نباید قلب بزارم بیوم

درسته رک حرفشو زده می‌تونست بهم نگه ولی دلم شکست

هزار راه دیگه ای برای پیشرفت و موفقیت پیجش هست این حرف اصلا درست نیست که چون می‌خوام پیجش رشد کنه نب ...

حرفت رو قبول دارم، اما باید با شناخت از شخصیتش تشخیص بدید که چرا این صحبت رو کرده.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

از نظر من آدم وقتی وارد صفحه یکی میشه باید بفهمه طرف متاهله یا مجرد

مگه همه با قصد ازدواج یا رابطه وارد پیج بقیه میشن؟!!! 

مثل اینه بگین هر مجری میاد صحبت کنه، هر استادی میاد درس بده، هر کارمند یا ارباب رجوع باید اول بگه متاهل هست یا مجرد