2777
2789
عنوان

شروع کار

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 41 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درود بر همه و به وییژه استارتر بااانو  اول خداقوت بهتون‌میگم بخاطر همت و تلاشتون. دوم اگه نظر ...

من ویترای هم انجام میدم نقاشی رو شیشه اما خب کسی پول به هنر نمیده همین آموزش رنگ مو تا میگم ده تومن همخ منصرف میشن

من ویترای هم انجام میدم نقاشی رو شیشه اما خب کسی پول به هنر نمیده همین آموزش رنگ مو تا میگم ده تومن ...

اره دقیقا،اتفاقا یه آگهی دیدم به نفر میخواستن واسه نقاشی رو شیشه 

سلام.هر کاری میخوای انجام بده کنارشم کارای فری لنسر انجام بده مثل سایتای کلیکی که از دو طرف درامدزایی کنی

وقت چندانی رو نمیگیره ازت و رفته رفته میتونی روزانه درامدتو بیشتر کنی ،عضویتش رایگانه و سرمایه ای نمیخواد

بعنوان کسی که چند ساله تو اینکاره پیشنهاد میکنم فقط سایتای کلیکی خارجی ارزش داره اونم بخاطر ارزش دلاریش

بعدم اگه خواستی شروع کنی باید نظم و پشتکار و استراتژی داشته باشی همین جوری بدون برنامه و هر از گاهی بی فایدس

اونقدر که دوستان سوال پرسیدن سایتی رو راه اندازی کردم که توضیحات قدم به قدم و منطقی رو دادم و سایتایی که عضوم رو هم معرفی کردم که ایشالا کسی دوس داشت بخونه استفاده کنه مارو هم دعا کنه

Www.goldsiteclick