2789
عنوان

بچها بیاین

64 بازدید | 7 پست

من و اکسم ۳ سال باهم‌بودیم ولی خودش بهم زد 

بعد طی بحث هایی ک شد دوطرف همو بلاک کردیم( مهر) ولی خب من چون عصبانی بودم اینکارو کردم و زود درش اوردم 

بعد از مهر ب بعد من چندبار بهش پیام دادم تا دی ( پیامک میدادم چون بلاک بودم) 

بعد از دی تا الان اصلا پیام ندادم بهش الان دیدم اکمو از بلاکی دراورده

بعد بنظرتون پشیمونه؟ 

اینطوری نیست ک بهم علاقه نداشته باشه بخاطر شرایطمون کات کرد 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

چرا وقتی عصبانی هستین تصمیم می‌گیرین؟ از اون طرفم تعجب می‌کنم آخه پسرا معمولا عجول نیستن ! البته حس می‌کنم سنش کمه ! اگه واقعا دوسش داری یه بار یه پیام چند خطی براش بنویس و همه‌ی حرفاتو بگو . چرا میگم همه‌ی حرفاتو بگو ؟! بخاطر اینکه مجبور نشی ده بار هی پیام بدی! آخه هرچی بیشتر پیام بدی طرفم ممکنه بیشتر خودشو بگیره! برا همین اول تو یادداشت گوشی حرفاتو بنویس ، بعد عجله نکن ، چند ماهه صبر کردی یه روز دیگه هم صبرکن و چند بار حرفاتو بخون ! لحن حرفات خیلی مهمه! اگه دوسش داری با یه لحن خوب بنویس و از ایموجی استفاده کن!☺️

بعد دیگه پیام نده ببین چی میگه! اگه جواب نداد بی‌خیالش شو !

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

چرا وقتی عصبانی هستین تصمیم می‌گیرین؟ از اون طرفم تعجب می‌کنم آخه پسرا معمولا عجول نیستن ! البته حس ...

من چند بار باهاش واقعا خیلی اروم و منطقی حرف زدم خودش هم میخواست باهم باشیم ولی هی میگفت ن شرایطمون یکی نیست واقعا خیلی بهش گفتم ...... بعد تصمیم گرفتم ی مدت صبر کنم ببینم چیکار میکنه:( الان ی ماه گذشته فقط 

شما پسری ؟ 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من چند بار باهاش واقعا خیلی اروم و منطقی حرف زدم خودش هم میخواست باهم باشیم ولی هی میگفت ن شرایطمون ...

بله پسرم ! شما ببخش☺️ (شوخی کردم لبخند بزنی و اعصابت آروم شه هاا ☺️) خب مگه شرایطتون چی بود؟

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بله پسرم ! شما ببخش☺️ (شوخی کردم لبخند بزنی و اعصابت آروم شه هاا ☺️) خب مگه شرایطتون چی بود؟

شهرامون یکی نیست تفاوت تحصیلاتی هم داریم بعد شغل و کار درست حسابی هنوز نداره:( یجورایی بگم خیلی شلنگ تخته ایم یعنی اصلا یسری چیزامون شبیه هم نیست و خب مطمعنم خانوادم راضی نمیشم ولی بهش علاقه دارم‌...

بنظرشما الان پشیمونه یا صرفا فقط دلتنگ‌شده ؟ 

شهرامون یکی نیست تفاوت تحصیلاتی هم داریم بعد شغل و کار درست حسابی هنوز نداره:( یجورایی بگم خیلی شلنگ ...

وای خدا شما چه جراتی داری؟!☺️ این چیزایی که گفتی هشت خان رستمه که !!😂 چطور می‌خواستین این همه مشکلو مرتفع کنید خدا میدونه ! 

ببین دوست عزیز ! هموطن گرامی ! اون پسر مطمئنا متوجه شده که واقعا نمیشه این‌ همه چاله چوله و اختلاف رو پر کرد و برای همین خودش بی‌خیال شده! آخه با رویاپردازی نمیشه زندگی کرد که! می‌تونم حدس بزنم دلش برات تنگ شده اما نمی‌خواد وقت و انرژی و عمر خودشو برا علاقه‌ای بذاره که می‌دونه ته ماجرا چیزی نیست! برای همین فک کرده بهتره بره . ممکنه حتی تو شهر خودشون کسی رو براش انتخاب کرده باشن.

هرچی بگم باز میره تو کانتکس نصیحت و پند و اندرز و ممکنه شمارو عصبانی کنه 😂 برای همین چیزی نگم بهتره!

وای خدا شما چه جراتی داری؟!☺️ این چیزایی که گفتی هشت خان رستمه که !!😂 چطور می‌خواستین این همه مشکلو ...

😂🚶‍♀️خب ن فقط میخواستم ببینم از لحاظ خودتون ک پسرید این کارش چ معنی ای میده:(

خانوادش اونطوری نیستن اصلا بگن بیا اینو برات پیدا کردیم‌بگیر

😂🚶‍♀️خب ن فقط میخواستم ببینم از لحاظ خودتون ک پسرید این کارش چ معنی ای میده:(خانوادش اونطوری نیستن ...

منم مثلا گفتم خانواده ، هزارتا مسئله پیش اومده باشه که شما خبر نداری