2821
2789
عنوان

احساس خیانت

432 بازدید | 23 پست

من 1 ساله با یک پسری دوستم که دیگه قرار شده این ماه تکلیف ازدواجمون را روشن کنه و به خانوادش بگه .من خیلی دل شوره دارم و همش فکر میکنم طرف داره خیانت میکنه تا یکم گوشی دیر جواب میده یا به یک چیزی شک کنم بهم میرزم چند بار سر این موضوع بحثمون شده که چرا اینجوری میکنم من. ولی دست خودم نیست اخه چند ماه پیش یه دوست داره خیلی شیطونه با این و دوتا دختر رفته بودند بیرون و بمن نگفته بود . و بعد من فهمیدم.و دعوا شد و... از اون موقع اصلا تا یه اتفاقی کوچکی میفته شک پیدا میکنم فکر میکنم جاییه ..خیلی حالم بده نمیدونم باید چه کار کنم؟؟/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از حالا اینجوری پیش بری بعدا حتما به مشکل می خوری

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
تا وقتی شناخت کافی ازش نداری ازدواج نکن

نمیدونم چه کار باید بکنم دیگه 1 ساله میشناسمش هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط این حسه دارم خفم میکنه میترسمم دیگه چیزی بگم از بس گیر دادم و اون هی ثابت کرده دیگه میترسم سرم داد بزنه

من اگر جای تو بودم به هر سختی هم که میشد دل میکندم خودت داری میگی با دوتا دختر رفته بیرون اونم موقعی که با تو بوده اگر براش مهم بودی و قصد دیگه ای نداشت یا نمیرفت یا اگرم رفته تورو با خودش میبرد ناراحت نشیا عزیزم ولی چه فکری میکنی هنوز میخوای ادامه بدی همون موقع باید به هم میزدی 

اشتباه داری میکنی.

دوست پسرت نباید فکر کنه که خیلی روش حساسی و زیاد بهش فکر میکنی.

باید همیشه نگران از دست دادنت باشه.

برای اینکه این فکرها نیاد به سراغت با دوستات بیرون برو.کلاس برو.

1ماه چیزی رو که من گفتم،امتحان کن.ببین چطوری بهت نزدیک میشه.

خدايا شكرت.

عزیزم اگه میخوای واقعا باهاش ازدواج کنی با شک و تردید نمیشه و باید بهش اعتماد کامل داشته باشی. مشاوره قبل از ازدواج به نظرم خیلی خوبه. و اگه نمیاد و نمیخوای بری میتونی  از این نرم افزارهای مشاوره روانپزشکی استفاده کنی. (کاملا ناشناسه).

میتونی سوالات رو بپرسی یا زنگ بزنی بهشون.

من با هاسپیتل کار کردم و ازش مشاوره گرفتم چند بار و راضی بودم بهت میگم شمارشو خواستی امتحان کنی.

یا از تلفن ثابت زنگ بزن 909073000 و مشکلت رو بگو یا اپلیکیشن هاسپیتل رو گوشیت نصب کن از کافه بازار و از اونجا سوال بپرس یا زنگ بزن.

ولی هرکاری میکنی خواهرانه میگم بهت اصلا و ابدا زندگیت رو با شک شروع نکن.

نمیدونم چه کار باید بکنم دیگه 1 ساله میشناسمش هیچ مشکلی باهاش ندارم فقط این حسه دارم خفم میکنه میترس ...

چیزی رو که نباید میفهمید،فهمید،که تو خیلی بهش وابسته ای.

مردها اگه این رو بفهمن،نازش زیاد میشه.

خدايا شكرت.