2777
2789
عنوان

جرقه چشمی

178 بازدید | 14 پست

دوستان امروز یهو جرقه چشمی واسه اولین بار در حد ۱ دقیقه یا کمتر دیدم شبیه اکلیل داخل هوا بود خیلی ترسیدم چیکار کنم مشکل جدی هستش؟

کسی تا حالا دچار جرقه چشمی شده چون اولین باره اینجوری میشم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من ابنجور بودم رفتم لیزر شبکیه کردم جدیدا ضربه نخورده؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من همیشه همینه یهو حس میکنم یه لکه جلو چشممه بعد پنج شیش دقیقه میره

هیچوقت فک نمیکردم یه روز انقد بزرگ شم که سه سال دیگه برم دانشگاه،،،،، الانم فک نمیکنم ولی یه روز پیر میشم و بعد از اون میذارنم تو قبر.... زندگی همینه دیگه=-=

آره منم یکبار اینطوری شدم اما چون فقط یکبار بود به دکترم چیزی نگفتم فشار چشمم لب مرزه فقط

یعنی چی لب مرز خطرناکه من خیلی ترسوعم دارم تپش قلب میگیرم من گلا یکبار شدم اونم زیر یه دقیقه اونم امروز بود

یعنی چی لب مرز خطرناکه من خیلی ترسوعم دارم تپش قلب میگیرم من گلا یکبار شدم اونم زیر یه دقیقه اونم ام ...

یعنی دکتر گفت نمیتونم بگم فشار چشم داری نمیتونم بگم فشار چشم نداری 

کاش غم زیاد آدمو میکشت