2777
2789
عنوان

سلام از من از مرگ برگشته

333 بازدید | 11 پست

سلام

سلام به شما که دوباره برگشتم

از ساعت ۳ قلبم گرفت  کاملا حالم بد شد انقدر که تیررررر میکشیددددددد

حالم بد شد فهمیدم مادرم داره گریه میکنه از گریه زیاد نفس کم اورده

پدرمم نگران شده بود هی با من صحبت میکرد

نمیدونستم دارم چی کار میکنم فقط قلبمو گرفته بودم جیغ تو خفه قان میزدم گریه میکردم سابقه پنیک دارم و انقدر این چند روز بهم فشار عصبی اومد دیگه خالی کردم دلمو خالی کردم

ته کشید قلبم دیگه رفتم تو دستشویی گریه کردم

بعدشم دیگه نتونستم سرپا بمونم با گرفتن دست بابام از پله ها اومدم پایین برسم مطب عمومی نزدیک

رفتم و دکتر بوی قلیون میداد و داشت ادامس میجوید که بوش بره  ، منشی بدبخت اومد ازم نوار قلب بگیره که نتونست بگیره بلد نبود وصل کنه دکتر اومد

خلاصه گرفتن و دکتر گفت من نمیتونم بخونم برید بیمارستان حشمت (بیمارستان قلب ما )

تو راه کلی بحث کردیم که این دکتر وارد نبود کجا بریم چیکار کنیم که مادرم گفت بریم دکتر قلب میرزانژاد سرچ زدم شمارشو پیدا کنم که دیدم بله فوت کرده!

خلاصه با حال بد رفتم بیمارستان و مادرم بغض داشت .

با قلب درد نشستم و صدا میشنیدم که میگفتن ی آب بهش بدین .

سریع با مهربونی پذیرشم کردن دوباره نوار قلب گرفتم

دختره میگفت چرا استرس میگیری.

بعد از اینکه نوار قلب بردیم پیش دکتر ی دکتر مو سفید پیر بود که مشخص بود کارکشته ست ، خلاصه نوارو دید گفت مشکلی نداره یهویی به بابام گفت کاغذ توی دستت چیه؟

نوار قلب دکتر عمومیه بود، یهو گفت این که اشتباهه !

ما سه تا چشمامون گرد شد ، بعدشم که چک اخر شدم و اکو نیاز نبود انقدر اون دکتر فحش دادیم 

جدا از اینکه دکتر عمومی اصلا تو حال خودش نبود و دود گرفته بودش پرستاره ام انقدر ناخن داشت نمیتونست دکمه بزنه و دستگاه وصل کنه

خود دکتر بیمارستان ام تعجب کرد از تعجب مونده بود

آدرس مطبشم مطب رز توی خیابان رشتیان رشت عه!

اصلا نرید ی بارم رگمو کبود کردن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

از کسایی که با سهمیه پزشک میشن نباید انتظار داشت به بیمار رسیدگی کنن...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همینجا از اون آقای مهربونی که برگمو از دست بابام گرفت و رفت که بده به بخش دیگه متشکرم

الهی الله خیرت بده که هوامونو داشتی 

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

از کسایی که با سهمیه پزشک میشن نباید انتظار داشت به بیمار رسیدگی کنن...

یعنی دهن من صاف شد

انقدر حالم بد بود

با اینکه نصف پرپرانول ام خوردم

یه دود دو دود دودوری دودود شده بود دکتر

انشالله همیشه سلامت باشید

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یعنی دهن من صاف شدانقدر حالم بد بودبا اینکه نصف پرپرانول ام خوردم

منم پروپرانول مصرف میکنم...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

اگه حمله بهت دست میده بخاطر همونه من برام عادی شده

من واقعا حملاتم بده

این دفعه یکی از فامیلامون واسه بابام شایعه ساخته بود و پخش کرده بود بخاطر اینکه با ما دشمنی داشت

دیگه از وقتی به گوشم رسید دنیا سرم خراب شد از دیشب انگار سنگ داغ روی قفسه سینم گذاشتن هوا نداشتم نفس بکشم تا امروز که دیگه قلبم نکشید

یه دود دو دود دودوری دودود شده بود دکتر انشالله همیشه سلامت باشید

قربونت قشنگترینم

منم پروپرانول مصرف میکنم...

قربونت برم من:)

خدا پدر و مادرت رو واستون حفظ کنه قدر پدرت رو بدون عزیزم🙏💚

الهی قربونت برم عزیز ترین منننن