2821
2789
عنوان

رل کراشم

94 بازدید | 9 پست

من یه پسری رو دوست داشتم خیلی دوست داشتم بعد این هم از نگاه هاش حس میکردم منو دوست داره واقعا زل میزد مثلا 

بعد یه مدت یه دختر فالوم کرد استوری عاشقانه گذاشته بود خیلی کوچولو این پسره اسمشو تگ کرده بود (پسره تو پیجش هیچ اثری از این دختره نیست حتی همدیگرو فالو هم ندارن) بعد منم خیلی ناراحت شده بودم غصه خوردم اینا ولب گفتم حالا شاید رل جدیدیه و گفتم شاید جدا بشن 

بعد چند مدت دختره حرف اول این پسر رو از بیوش برداشت و هایلایتای درمورد این پسر رو هم برداشت منم فکر کردم لابد جدا شدن و دوباره به این پسره امیدوار شدم و وقتی میدیدم همو با نگاه هامون نخ که نه طناب میدادیم😐😂

ولی الان خیلی وقته نزدیکه ۴ ۵ماهه همو ندیدیم

بعد دیشب دختره بعد مدت ها بهم پیام داده که :

slm jan khubi?🥰 ye chizi behet begam yadete goftam mnm doa kon delet khaili safe va un chizi k mikhastam shod . khastam azat tashakor konm va begam ye baram az tahe delet doam kon galbet mehrabune🙏♥️🙏 mersi k doste khube mni🌺♥️

منم برگشتم گفتم :

سلام عزیزم شما خوبی؟!

خیلی خوشحالم که دعاهام برات مفید بوده و به خواسته‌ات رسیدی. خدا رو شکر که برات همه چیز خوب پیش رفته. همیشه برات از ته دل دعا می‌کنم و منم از اینکه دوست خوب و قدردانی مثل تو دارم، واقعا خوشحالم. حالا که از دعا صحبت می‌کنیم، دوست دارم بدونم که وقتی دعا می‌کنی، چه چیزی رو از خدا می‌خواهی؟ خیلی خوشحال می‌شم که بدونم خواسته‌ات چیه تا بتونم بیشتر برات دعا کنم.🫂🤍

برگشت گفت : ممنونم عزیز دلم خوبم، ممنونم ازت مهربون ترین 🙏♥️ خب دعا در مورد همه چی ولی این اواخر بیشتر در مورد ازدواجم . البته یه ۴ ماه بود که به مشکل خورده بودیم ولی شکر که حل شده ، ولی‌به انجام برسه هم عالی میشه اگه خدا بخواد🥰🥰 ممنونم ازت خوش قلب 💋😘🥰 دوست دارم عزیزم❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا انگلیسی تایپ کرده 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

منم برای اینکه مطمئن بشم با اونه یا نه برگشتم گفتم:

به به مبارکههههههه🥳

عروس جدید اکیپمون شمایی یعنی😍🫂!

برگشت گفت :

مرسی عشق من انشالاه قسمت هر چی بشه دیگه😘🥰😍  انشالاه  بشه دعوت میکنم حتما 🤍♥️

منم گفتم

انشاالله که خیره عزیزم .

این آقای خوشبخت آقا (اسم کراشم)هستن؟

اونم گفت: 

انشالاه عزیزم 😍😍، انشالاه اگه خدا بخواد 😍

اخی 🥺💔

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

2824
2823
2791
2779
2792