2777
2789
عنوان

چقدر به قسمت اعتقاد دارین❓️

183 بازدید | 23 پست

فقط میدونم اینکه تو چه خانواده ای بدنیا بیام و کی بمیرم صدرصد تقدیره

و بقیه اش انتخاب 

گاهی اوقات خودمو بخاطر بعضی پیشامدهای زندگیم سرزنش میکنم....اما اگر تصور کنم قسمت من بوده دلم آروم میشه

بنظر شما ازدواج کاملا دست خداست و قسمته یا کاملا به خودمون مربوطه؟

مثلا یک آدمی که تو ازدواجش شکست میخوره یا مجرد میمونه

خواست خدا بوده یا مشکل خودش بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بعداز ده سال تلاش همجوره ب ازدواجم..

نشد نشد ، فهمیدم قسمت هست ، همسر هم قسمته ، اگ انتخاب بودد ازوواج کرده بودم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

چیزایی که دست ما نیست شاید بشه بهش گفت شانس یا قسمت یا تقدیر یا خواست خدا و ...

دیگه بدیهی هست یه سری چیزا دست ماس یه سری چیزا نه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
ولی من خیلی زیاد به قسمت اعتقاد دارم و حس میکنم کل زندگی ما مو به مو از قبل چیده شده و ما فقط نقش عر ...

حتی اونایی که تو زندگیشون راه خلاف انتخاب میکنن قسمته؟

این که با کی ازدواج کرد خواست طرف حتی اگه اجباری هم باشه بازم اون طرف راه به اسم فرار جلوشه

ولی وقتی بعد از ازدواج کامل منطقی نگاه کردی و همه جوانب رو سنجیدی

اما طرف بعد از چند سال درگیر اعتیاد میشه یا خیانت میکنه یا بیماری روانی داره که پنهون کرده میشه قسمت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
والا من ۳۵ سالمه هر خواستگاری اومد نشد حتی بعضیاشون رو زیاد کنار اومدم و بازم نشده حس میکنم باید پول ...

ن اینجوری نیست ،پولدار و خوشگل ها هم خیلیامینالن 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
منم بعداز ده سال تلاش همجوره ب ازدواجم..نشد نشد ، فهمیدم قسمت هست ، همسر هم قسمته ، اگ انتخاب بودد ا ...

انشالله جور بشه

منظورتون اینه کسیو انتخاب کردین بازم مانع بوده جور نشده؟

دعا کردن برای رسیدن به یه نفر هم قسمته؟

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

این که با کی ازدواج کرد خواست طرف حتی اگه اجباری هم باشه بازم اون طرف راه به اسم فرار جلوشهولی وقتی ...

بزور میبرن پای سفره عقد باتهدید..

همه جوره دیدم.. قسمت میشه ، گاهی بهدش علاقمندمیشن..میگن قسمت بوده ،من چندساله درموردقسمت ازمتاهلامیپرسم چون درگیرشم 

انشالله جور بشهمنظورتون اینه کسیو انتخاب کردین بازم مانع بوده جور نشده؟

اره . نشد ک نشد ک نشد ، نمیشد اصن اولش میشد اخرش نمیشد ،  کلا خواست خدا باخاست خودمکن یکی نیست خیلی وقتا