2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

منم فیلمش دارم خدانکنه بیاد 

همه کس و کارم اونجان😔😔😔😔

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
من تو پارک ولیعصر بودم دیدم میگن بازارم دیدن مردم میترسم😰

وای خدا چ نوری اخه؟؟؟؟؟؟ 😢😢😢😢 

من نزدیک ولیعصرم چیزی ندیدیم

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
2804
دوستم عکسم گرفته

آره فیلمو دیدم همین شکلی بود

فرانسه بمیرد زیبایی میمیرد/آلمان بمیرد قدرت میمیرد/بریتانیا بمیرد سیاست میمیرد/ایران بمیرد تمدّن میمیرد/وعرب بمیرد خیانت میمیرد🙇
2805
وای خدا چ نوری اخه؟؟؟؟؟؟ 😢😢😢😢  من نزدیک ولیعصرم چیزی ندیدیم

لیمو تو تبریزی هستی؟

😍😍😍😍

واااا نكنه ادم فضاي ها هستن

مگه آدم فضایی وجود داره😒😒😒😒😒

2801