2821
2789
اینم هست گالری نگار..اینا قیمت مناسبن  وگرنه هاشمیه هست خیام هست(مزون خانم خاص)فوق العاده شیک ...

اها

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدیییییی؟؟؟؟

باور کن . اصلا یه قیمتای الکی بعضی وقتا میزنن آدم شاخ درمیاره . اینقدر برام عجیب بود که رفتم لبه لباس رو برگردوندم حتی تولیدیش همون بود. همه چی یکسان . قیمت اینقدر متفاوت

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
باور کن . اصلا یه قیمتای الکی بعضی وقتا میزنن آدم شاخ درمیاره . اینقدر برام عجیب بود که رفتم لبه لبا ...

اره پول جاشونو میگیرن 😢

اره پول جاشونو میگیرن 😢

خوب خیلی نامردیه . یه وقتی هست آدم براش مهمه که پولش رو به قاعده خرج کنه. وگرنه ولخرجی الکی که از دست همه برمیاد. دم عروسی خودم یه شرایطی پیش اومد دست وبالمون تنگ شد. هشت سال پیش بود ه

عروسیم. اون زمان لباس با ساتن و اینا روی مد بود.لباس عروس تو جنت دیدم کرایه شبی یک تومن ( هشت سال پیش بود ) بعد مشابه همون لباس تو یه مزون نزدیک خونه مامانم اجازه کردم شبی ۲۸۰ 

وارد تالار که شدم از بس قشنگ بود همه ذوق کردن. جالب هم بود که به هر کس گفتم به نظرتون لباسم چند کرایه شده. همه گفتن دور و بر یک تومن!

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
خوب خیلی نامردیه . یه وقتی هست آدم براش مهمه که پولش رو به قاعده خرج کنه. وگرنه ولخرجی الکی که از دس ...

چه شانسی داشتی ایول😂

لباس مجلسی خوب و خاص من چند ماهه دتبالم گیر نمیاد.ینی هست ها ولی خیییلی قیمتا بالایه😢 من باز سایزم ...

همه مدلا زشتن یا خیلی بلندن یاخیلی کوتاه منکه الان این دوتا مزونی ک دوستمون معرفی کردو نگا کردم هیچکدومشو نپسندیدم 😞

اره خیلی سخت شده من حتی دنبال مدل هم هستم ک بدوزم ولی بازم مدل خوب نیست اصن.من این مجلس واسم مهمه ا ...

مدلاهمه خز و قدیمی😷

برو از مزون بخر.. خدایی هفده شهریور و جنت و اینا خیلی لباساش بده.. توی مشهد اصلا لباس مجلسی شیک پیدا ...

نمیشناسم اصلا😟

2823
2791
2779
2792