2777
2789
عنوان

قلم گاو چنده

128 بازدید | 13 پست

میخوام برم بخرم. گرونه ارزونه؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

میخوای بخری خودت درست کنی؟

اذیت کننده نیس؟ از طباخیا آمادشو بخر پرسی دارن

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوای بخری خودت درست کنی؟اذیت کننده نیس؟ از طباخیا آمادشو بخر پرسی دارن

واسه کلاژن تو اسنستا و نی نی سایت شنبدم خیلی خوبه. مبخوام بخرم بجوشونم بخورم. خودم درست کنم مطمین تره

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

واسه کلاژن تو اسنستا و نی نی سایت شنبدم خیلی خوبه. مبخوام بخرم بجوشونم بخورم. خودم درست کنم مطمین تر ...

آره منم قبلا خونده بودم ک خیلی خاصیت داره ولی من اصلا نمیتونم بخورم ☹

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

آره منم قبلا خونده بودم ک خیلی خاصیت داره ولی من اصلا نمیتونم بخورم ☹

همینجوری ککه نمیخوری که

یه تیکه کوچولو از عصاره اش میریزی داخل سوپ..آش خورشت

طعمش بی نظیرمیشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
همینجوری ککه نمیخوری کهیه تیکه کوچولو از عصاره اش میریزی داخل سوپ..آش خورشتطعمش بی نظیرمیشه

چون ی بار تو ی طباخی نمیدونم چجوری درست کرده بودن

حالت سوپ و خورش بود همونجوری بعد گف اینا قلم گاوه 

چون ی بار تو ی طباخی نمیدونم چجوری درست کرده بودنحالت سوپ و خورش بود همونجوری بعد گف اینا قلم گاوه

نه عزیزم شما بخر بیار خونه..تمیز بشور...با نمک و زردچوبه و چوب دارچین و دوتاپیاز بزرگ و چندحبه سیر بزار بپزه..تو قابلمه بزرگ اب هم به اندازه ای که روش رو بگیره یکم..درش ببند روی شعله ملایم چندساعت بپزه....بعد که نرم شدن...بزار خنک بشه....پیاز و سیر را رو جدا کن...هرچیزی که از قلم جدا شده و مغزا رو بریز داخل مخلوط کن...بعد با آبگوشتی که مونده قاطی کن...بریز داخل قالب که شبیه قالب یخ فریزر هست....بزار فریزر..هرسری لازمت شد بنداز داخل غذات

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
نه عزیزم شما بخر بیار خونه..تمیز بشور...با نمک و زردچوبه و چوب دارچین و دوتاپیاز بزرگ و چندحبه سیر ب ...

مرسی عزیزم لطف کردی مهربان😘

بااجازت شات گرفتم 💖

عزیزین ..کار خوبی کردین واسه شما نوشتم گلم♥♥🌹

💖😘