2777
2789
عنوان

درد هنگام نزدیکی🙈

692 بازدید | 52 پست

سلام.

لطفا گزارش نزنید.

واقعا در دنیای واقعی نمیتونم و خجالت میکشم این سوال رو از کسی بپرسم...

خواهر و...ندارم!

من از ی پسری خوشم میاد ولی فعلا وارد رابطه نشدیم(من کلا تا الان دوس پسر نداشتم.)

من کلا اهل روابط بی سر و ته نیستم...

پسره از هر نظر عالیه(حداقل از نظره من😅)

مشکلم اینه 

من ریزه میزه هستم ،قدم ۱۵۵ و وزنم ۵۰

ایشون قد ۱۹۰ به بالا داره ،چاق نیست ولی چون اهل ورزش هست بدنش بخاطر عضله سنگینه ...

میترسم ،بعدا رابطه دردناکی صرفا بخاطر این تفاوت فیزیکی داشته باشیم‌

مجردم😎فاقد هر گونه،فرزند😓قبلا  اشتباهی ترکیده ام😒الکی س . ی . ا  .س . ی  جلوه دادن 😳کاربری همکارمه😎 

بنظرم تاثیر گذاره

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من آستانه درد پایینی دارم...بدنم ضعیفه

مثلا زیاد نمیتونم سرپا وایسم...

زود خسته میشم...

مجردم😎فاقد هر گونه،فرزند😓قبلا  اشتباهی ترکیده ام😒الکی س . ی . ا  .س . ی  جلوه دادن 😳کاربری همکارمه😎 
اول اب و ببین بعد شلوارتو دربیار😐😑 اول ببین میگیرتت بعد فکر اون موقع رو بکن

عزیزم

اون میدونه من اهل دوستی نیستم...و اگه بله بگم یعنی بلید بگیره...

حالا اینا رو ولش کنقبل ازدواج رابطه فیزیکی نداشته باش پسرا رو باید تشنه نگه داری

دقیقا 

ابدا که نمیخوام رابطه داشته باشم...

من فک بعد ازدواجم 

بزار رابطتون جدی بشه بعد وا بدههه

عزیزم،من گه اللن نمیخوام....

میدونم اونقدر که دوسش دارم...بعدا نمیتونم دل بکنم 

میخوام جدی تصمیم بگیرم