2777
2789
عنوان

عروسی برادر زاده شوهرم

150 بازدید | 11 پست

چند ماه دیگس بعد راهمون دوره تقریبا ۷ یا ۸ ساعت راهه چند تا مراسم دارن جهاز برون حنابندون و عروسیو ، 

بعد یه اورال دارم چند ماهه خریدم و یه شومیز مجلسیم دارم اینا همین برا حنابندون و شام حنابندون کافی باشه تقریبا ۶ ماه مونده عروسی از الان شروع کنم لباسه برا تو خونه و لباس مجلسی ،مانتو شلوارم باید بخرم چند دست ،کفشم یه جفت دارم از الان شروع کنم تا اون موقع همین تموم بشه فقد خودم نیستم دخترمم هست شوهرمم هس وااای خدا باید یه وام برداریم فقد برا عروسی لباس بخریم حالا آرایشگاه همم هس باید برم واای دارم دیوونه میشم خودمونم تا خرخره زیر بار خرجیم🤕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جرا انقدر به خودتون سخت میگیرید ،یعنی واقعا یه دست لباس مجلسی مناسب این مراسم ندارید کا میخوای انقدر هزینه ها تو بالا ببری یا دوست نداری تکراری بپوشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم جرا انقدر به خودتون سخت میگیرید ،یعنی واقعا یه دست لباس مجلسی مناسب این مراسم ندارید کا میخوای ...

من آخرین بار میدونی کی پیرهن خریدم تقریبا ۵ سال پیش😂😂 از اون موقع فقد یبار رفتم عروسی 

منم مث توام تا مراسم نباشه لباس نمیخرم منم قبل کرونا لباس گرفتم

اگه میخریدم الان انقد فکر و خیال نداشتم راحت بودم😂😂

عید جوری لباس میخرم که بتونم اونجام ببرم بپوشم

من آخرین بار میدونی کی پیرهن خریدم تقریبا ۵ سال پیش😂😂 از اون موقع فقد یبار رفتم عروسی

خب همون الان اندازت نیست ؟ من اخرین بار عروسی برادرشوهرم ۱۱ سال پیش خریدم برای عروسی خواهرم که تابستون بود هم رفتم بخرم دیدم لباسی که مد نظر منه ۲۴ تومنه کلا نخریدم از دوستم گرفتم پوشیدم برای یه شب به خودم فشار نیاوردم ،چون کادویی که باید میدادم مهم تر بود

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
2790
2778
2791
2779
2792