2777
2789
عنوان

دوست پسرم به خونم تشنه هستت

441 بازدید | 23 پست

دوست پسرم کلاس موسیقی داشت قرار بود نیم ساعت تا چهل دقیقه طول بکشه یه من گفت اگر خسته میشی ماشین رو ببر خونه من میام از اونجا ماشین رو برمی‌داریم بعد مسیر کلاسش تا خونه ما خیلییی طولانی و پرترافیک هست من گفتم نه نیم ساعت صبر میکنم اقا نیم ساعت شد دو ساعت نیومد هر چی زنگ میزدم جواب نداد رفتم تو آموزشگاه گفتن کلاس شون طول می‌کشه چون گروهی هست و فلان استاد از تهران اومده منم اعصابم خرد شد سوییچ ماشین رو برداشتم در رو قفل کردم با اسنپ اومدم خونه بعد با داد و بیداد زنگ زده من این همه راه بیام ازت سوییچ بگیرم دوباره برگردم پیش ماشین خسته میشم هر حال هستی برگرد برنگرد ببین چیکارت میکنم ...پسره بیشعور تهدید می‌کنه منو منم برنگشتم الان داره میاد اینجا قطعا آخرین روز رابطه مون هست حداقل دلم خنک شد همونقدر که من حرصم درآمد اونم حرصش درآمد 

سوییچ با اسنپ براش میفرستادی خب

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.