انشالا گلم شما هنوز خیلی جوونی هروز هم علم پیسرفت میکنه داروهای بهتر اما حتما زیر نظر یه دکتر خوب با ...
دکترم واقعا خوبه ازش راضی هستم خیلی برام وقت میزاره و هر دارویی که میده فوری در موردش تحقیق میکنم میبینم دکترم بهترین تصمیم و درموردم گرفته اگه این ماه بارداری رخ نده به احتمال زیاد ای یو ای کنم اخه الان چهار ماه هست که درمانم سینال اف هست و اچ سی جی اگه این ماه نشد باید روش درمانم و تغییربدم 🙁
بااول که رفتم پیشش اسفند سال ۹۵بود همون ماه با دارو باردارشدم اما تو هفته هفت سقط خودبخودی رخ داد البته چون تو ایام عید بود و مطب ها تعطیل و بیمارستانهاهم شلوغ و بدون رسیدگی بود دلیل دیگه ای براش پیدا نکردم ولی از اون موقع تاحالا زیر نظرشم واز بعد سقط الان چهارماه دوباره اقدام کردم
رست میگن دوستمون اول نباید این داروها استفاده کرد.من دکترم اومد همون ماه اول کلومفین بهم داد و همه چ ...
برا منم کلومفین داده ینی مصرف نکنم؟
خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
والله بسته به شرایطط داره . اما دکتر من کلومفین تنها بدون متفورمین داده بود که دکتر جدیدم گف نباید تنها میداد . و در کل اعتقاد دکترم اینه اولین قدم نباید تحریک کننده خورد چون ذخیره تخمدانو کم میکنه. من 3 ماه دوفاستون و متفورمین بهم داده و این ماه رفتم سنو گف وضعیت تخمدانت خوبه
والله بسته به شرایطط داره . اما دکتر من کلومفین تنها بدون متفورمین داده بود که دکتر جدیدم گف نباید ت ...
من 4 ماه دوفاستون خوردم قطع کردم باز پریود نشدم باز رفتم دکتر اینبار متفورمین و کلومفین و دوفاستون داد نمیدونم چیکا کنم
خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی