2777
2789
عنوان

تاپیک زدم در مورد وجود خدا ترکید

81 بازدید | 12 پست

فازتون چیه؟مگه من انکار کردم وجودش رو؟متاسفم براتون که نمیذارید یه کم آگاهی بالا بره،همیشه یه حرفای تکراری شنیدیم اینجا میتونستیم حس و تجربه آدمایی رو که واقعا وجودش رو درک میکنن رو بفهمیم

مهد کودکین انگار نمیدونن خدا انکار شدنی نیست اگه بود پروفسور های اونور ابی نمیذاشتن افتخار انکارش نصیب ایرانی جماعت بسه عزیزم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدم تاپیکتو..اینجا باهمه چی مشکل دارن

من یبار ب تاپیک زدم ک یادگاربمونه هروقت دیدمش یادم بیفته کسیو قضاوت نکنم

نوشتم کسیو قضاوت کردم خدا منو گذاشت تو شرایطش و منم گناع اونو مرتکب شدم دعاکنید خدا منو ببخشه

یکی نوشته بود من رفتم زندگی یکیو پاشوندم یکی نوشته بود خودارضایی کرده یکی نوشته بود زندگی خراب کن😑ی تهمتایی ب من زدن و بعدم ترکوندنش

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

خیلی عجیبن انگار اینجا یه دنیای دیگه اس

ی دنیای دیگه نیس اتفاقا دنیای واقعی همین جاست .همه نظرشونو بدون ترس میگن .ولی تو واقعیت کسی جرئتشو ندا ه به طرف مستقیم نظرشو بگه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خیلی عجیبن انگار اینجا یه دنیای دیگه اس

اره بعضیا ک دیگه اعجوبن

کله شون رو کردن زیر برف و همه چیو انکار میکنن انگار کورن

یکجا خسته شدم، شاید هم ناامید شدم،نشستم،دست برداشتم از جنگیدن‌های بی‌فایده برای آنچه نیست،اینباررضایت دادم که خدا بنویسد، بخواهد...

اره بعضیا ک دیگه اعجوبنکله شون رو کردن زیر برف و همه چیو انکار میکنن انگار کورن

شایدم از اون خشک مقدسیا هستن که تا میخوای بگی خدا میگن ااا نگو استغفرالله،در صورتی که آدم تا دنبالش نره نمیتونه بفهمه که خدا واقعا کیه تقلید کور کورانه هم که به درد نمیخوره آدم باید خودش به این باور برسه

شایدم از اون خشک مقدسیا هستن که تا میخوای بگی خدا میگن ااا نگو استغفرالله،در صورتی که آدم تا دنبالش ...

دقیقا منم با نظرت موافقم