2777
2789

دیشب نمره ی امتحان شیمی‌م رو بهش گفتم ۱۳ شدم (امتحان انقدر سخت بود که معلم مون گفت سطح امتحان بالا بود و نمره بین ۱۱ تا ۱۳ به خودشون امیدوار باشن) بعد مامانم باورش نمی شه هی می گه خارج از کتاب که نیس حتما تو کم کاری کردی😔من کتابو خوندم جزوه معلمم کامل خوندم ولی سوالا اونجوری نبود.بقیه نمره هام همه بالای ۱۸ اس

من علاقم داروسازیِ بهم گفت تو درس نمی خونی فکر درس نیستی آخرش هیچی قبول نمی شی شوهر می کنی🥺 اصلا باورم نداره بچه ها واقعا بهم برخوردهههههههه💔😭😭😭 چیکار کنم بهش ثابت شه من می تونم و ۲ سال دیگه بهش بگم مامان دیدی شد؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستو بخون

ولی نمره 13 واسه امتحان مدرسه خیلی کمه

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/

اونا که از این چیزا خبر ندارن تلاشتو بکن که روز روپوش سفید از اون بالا داد بزنی بگی مامان دیدی تونستم بشدت بخون فقط

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کنکوری نیستم دهمم 

بقیه نمره هام: ریاضی ۱۸ ، فیزیک ۱۸/۲۵ ، زیست ۱۸ عمومی ها هم بالا شدم فقط شیمی

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

مامان بهم میگفت تو با هرکی ازدواح کنی سر سال نرسیده تو دادگاهی الان خداروشکر زندگی خوبی دارم و هروقت میرم خونشون از خوبی و خودم و شوهرم میگم فقط سکوت میکنه خودشم میدونه حرفاش اشتباه بود ولی اون موقع حرفش خیلی برام سنگین بود

شوهر کردن مگه چشه که همه میگن درس نمیخونی شوهر کن و ...

منم شیمی رو گند زدم یک سالم پشت کنکوری بودم شکست پشت شکست تا اینکه کنکور فرهنگیان دادم قبول شدم 

بعصی چیزا که ما دوستشون داریم خوبن اما صلاح زندگیمون چیز دیگس 

من فکر میکردم پزشکی تهران میارم ۲۵ تا ۲۷ سالگی ازدواج میکنم چون اون موقع درسم تموم شده

الان فرهنگیانم و تو بیست سالگی میخوام ازدواج کنم 😂

هرچی صلاحه داده برام پیش میاد 

منصلاحم این رشته بوده چون روحیم خیلی لطیفه خیلی راحت ناراحت و افسرده میشم و البته همیشه شوهری بودم و دوست داشتم عشق واقعی رو تجربه کنم 😁😂

تلاشتو بکن به خلق و خوت توی انتخاب رشته دانشگاهی توجه بکن و ازدواج هم به وقتش بکن ازدواج خیلی قشنگه 

روش انگیزه دادنای ماماناهم اینه دیگه 

میخواد لجتو در بیاره بیشتر تلاش کنی 

اصول اهلاقیشون اینه اگ ب زندگی خودشون دقت کنی میبینی دائم میخوان خودشونو ب ادمای دورشون ثابت کنن تلاششون اینه تو چشم مردم ادم خوبی باشن 

برای همین بااینجور صحبتا میخوان مارو ترغیب کنن ک روی هه جواب نمیده

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
شوهر کردن مگه چشه که همه میگن درس نمیخونی شوهر کن و ...منم شیمی رو گند زدم یک سالم پشت کنکوری بودم ش ...

آخه من از ازدواج بدم میاد 

فقط می خوام به هدفم برسم، درسمم می خونم ولی دهم یهو همه درسا سنگین شد متاسفانه افت کردم😔

دوستان کنکوری نیستما دهم 

کنکوری نیستم دهمم بقیه نمره هام: ریاضی ۱۸ ، فیزیک ۱۸/۲۵ ، زیست ۱۸ عمومی ها هم بالا شدم فقط شیمی

همسن دختر منی،اون ریاضیشو خراب کرده با اینکه خونده بود.فدا سرش قرار نیست استعاد همه دروس داشته باشه

همسن دختر منی،اون ریاضیشو خراب کرده با اینکه خونده بود.فدا سرش قرار نیست استعاد همه دروس داشته باشه

اتفاقا من به شیمی خیلی علاقه دارم و میان ترم ۱۹ شدم ولی این امتحان....

آخه من از ازدواج بدم میاد فقط می خوام به هدفم برسم، درسمم می خونم ولی دهم یهو همه درسا سنگین شد متاس ...

وقتی وارد دانشگاه بشی از ازدواجم خوشت میاد 

من قبل کنکور همش دعوا داشتم سر خواستگار که نیان 

بعد کنکور چون به یه مقطعی رسیدم که دیگه درگیری ذهنی ندارم و در اینده شعلم تامینه دوست دارم ازدواج کنم 

اتفاقا ازدواج باعث پیشرفت ادم میشه 

با هم کار میکنید و پول در میارید یه زندگی خوب و مرفهی رو برای خودت دست و پا میکنی 

البته الان موصوع تو اینه که درست و حسابی درس بخونی و وارد دانشگاه بشی 

اگر داروسازی هم نیاوردی برو یه رشته ویگه که بازار کار خوبی داشته باشه و بتونی بعد اتمام تحصیلت شاعل بشی و دستت تو جیب خودت باشه 

من الان هرچی بخوام میخرم لباس و خوراکی و ... درصورتی که قبلا چون پول پدرم بود باید جواب پس میدادم که چی خریدم 

اما الان پول خودمه برای خودم و خانوادم خرج میکنم هیچکسم نمیتونه بهم خورده بگیره که چرا پولاتو خرج کردی 😎😂